Salon

Menu

Sluit

Pixie perfect

Schermafbeelding 2024 03 05 153158

Dit is misschien de bekendste hairstyle uit de jaren zestig. Het Britse model Twiggy rockte ‘m toen al op iedere poster. Deze jongensachtige coupe deed de volledige modewereld versteld staan.

De AMI Twist

De androgyne pixie cut blijft! We snijden er wat meer lagen in zodat het haar een vollere en levendigere textuur krijgt. De coupe is dan ook op meerdere manieren te dragen. Slick, zoals Twiggy, of messy voor als je in een stoere bui bent.

Past de Pixie bij jou?

Heb jij een ovaal, rond of hartvormig gezicht, dan past deze coupe super bij jou! Wil je zeker zijn van je zaak? Onze haarstylisten staan altijd voor jou klaar om advies te geven en weten precies of deze coupe bij jou past.

Kleuradvies

Voor de Pixie Perfect is gekozen voor natuurlijke blond tinten. De aanzet is net iets donkerder waardoor er meer diepte ontstaat. Aan de voorkant zit een accent met een lichtrzoe tint om de coupe nog krachtiger te maken. Onze haarstylisten weten alles van haarkleuringen. We kijken naar jouw huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en bepalen samen met jou de beste kleur.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ons blog met alle AMI trends van 2020.

Productadvies

Een tikkeltje eigenwijs is deze look zeker, maar hoe style je de pixie coupe? Ga voor een ruige look en gebruik IVY Salt spray op handdoek droog haar om textuur aan te brengen. Droog je haar en maak de styling af met IVY Rough clay of IVY Fiber. De Rough clay is een matte stevige klei, die jouw haar de hele dag in model houdt. Met IVY Fiber geef jij je haar stevigheid, glans en volume zonder het te verzwaren.

Afspraak maken