Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

NIEUW: AMI Gents Enschede

Gents 08 november 2018

Banner Ami Gents
Enschede is een stoere mannenkapper rijker! Op 15 november in onze eerste AMI Gents salon in Enschede geopend aan de Haverstraatpassage 7a. Een plek waar heren terecht kunnen voor (luxe) mannen behandelingen. Met of zonder afspraak, je bent altijd welkom!

Just For Men!

Op 15 november is er een gloed nieuw concept geopend ''AMI Gents salon Enschede'' aan de Haverstraatpassage 7a. De AMI Gents salon is een echte man cave: een frisse, stoere uitstraling, de beste producten, professioneel en eerlijk advies en natuurlijk heerlijke, goede koffie. Een plek waar mannen échte mannelijke behandelingen kunnen krijgen. Denk hierbij aan authentiek scheren, trimmen of een ambachtelijke knipbehandeling. Jij bent altijd welkom om onze Gents behandelingen te ervaren. Gun jezelf jouw stijl & onze service. Onze vakkundige haarstylisten staan zes dagen in de week voor jou klaar. Met of zonder afspraak, altijd welkom.

Ami Gents Model

Relaxing en ambachtelijk

Met onze gloednieuwe salon beloven we jou een plek waar heren zich even kunnen terugtrekken en een moment van ontspanning kunnen pakken. Dit zodat jij weer mannelijk en stijlvol voor de dag kan komen. Wij stellen een goede service centraal, net zoals we van AMI Kappers gewend zijn.

Gents Dry & Cut behandeling

Bij deze ambachtelijke behandeling wordt je verwelkomt met een lekkere bak koffie. Om de juiste kapsel te ontdekken wordt er professioneel en eerlijk advies gegeven welk model bij je haartype, je gezichtsvorm en je stijl past. Vervolgens wordt het haar geknipt en in model geföhnd. Het kapsel wordt helemaal afgemaakt met een stylingsproduct. De behandeling zorgt ervoor dat jij je weer mannelijk en stijlvol voelt!

Ami Gents Deluxe

Try It Out!

Ervaar onze ambachtelijke behandelingen nu zelf in Enschede. Zien we je snel in onze AMI Gents salon?

''MEN'S HAIR, OUR TERRITORY!''

Ami Gents Enschede Salon 1
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon