Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Onze (beauty) voornemens voor 2021!

Nieuws 29 januari 2021

Header onze voornemens voor 2021

Onze (beauty) voornemens voor 2021!

Een nieuw jaar vraagt om goede voornemens en ook wij zijn daar eens goed voor gaan zitten. Bij AMI Kappers zijn wij ons ervan bewust dat wij het anders moeten aanpakken. Want een beter milieu begint immers bij jezelf.

AMI Kappers kiest voor duurzaam en bewust

Het kleuren en ontkleuren van het haar, de verpakkingsmaterialen van producten, de grondstoffen van onze tools; het is allemaal schadelijk voor onze planeet. Door te investeren in nieuwe producten, duurzame salons en het stimuleren van recyclen proberen wij bij AMI Kappers een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

Wij hebben namelijk een keuze. De keuze om het beter te doen. De kleinste besluiten die we nemen, elke seconde van de dag, kunnen verschillen ter weeg brengen die van grote waarde zijn. Bij AMI Kappers zijn we continu op zoek naar manieren om te reduceren en te verduurzamen. Het reduceren van papier, reduceren van verspilling en reduceren van energie en ons waterverbruik. Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp in het AMI Huis, ons bruisende hoofdkantoor in hartje Deventer.

Afbeelding blog onze voornemens voor 2021 2

Onze (beauty) voornemens voor 2021:

Hierbij onze (beauty) voornemens voor 2021:
- Het reduceren van het gebruik van energie en water
- Het gebruiken van duurzame producten
- Nog meer recyclen van producten
- Onze CO2 uitstoot minimaliseren of compenseren
- Bewustwording creëren bij klanten en relaties

Benieuwd naar wat AMI Kappers momenteel allemaal doet op het gebied van duurzaamheid? Bekijk hier onze AMI Kappers duurzaamheidspagina!

Afbeelding blog onze voornemens voor 2021

AMI Kappers recycled

Het gebruik van producten bij kappersbehandelingen is onvermijdelijk. Maar we willen wél dat deze producten een positieve bijdrage leveren aan onze planeet en diens duurzaamheid.

Ons exclusieve haarmerk IVY Hair Care, is een duurzaam haarmerk van Nederlandse bodem én het allereerste haarmerk met statiegeld op lege verpakkingen. Op elke IVY verpakking zit 50 cent statiegeld. Dit bedrag kan ingezet worden als korting op de aanschaf van nieuwe IVY producten of op een kappersbehandeling bij een AMI salon. Alle lege verpakkingen worden vervolgens gerecycled tot nieuwe literverpakkingen voor in onze AMI salons. En wist je dat we al sinds 2014 onze IVY verpakkingen recyclen?

Benieuwd naar de producten van IVY? Neem dan eens een kijkje in onze AMI shop!

Samen sterk

In 2020 heeft IVY 400 kilogram aan lege verpakkingen opgehaald! Dat zijn ongeveer 8000 lege verpakkingen. Dat was zonder de hulp van onze AMI klanten niet gelukt. Daarom, bedankt samen staan we sterk! En wat kun je nu zelf voor bewuste beslissingen nemen voor een beter milieu? Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon