Salon

Menu

Sluit

Only real man can wear a bun

Schermafbeelding 2024 02 29 111932

Hello mister! Toegegeven... het is niet voor iedere man weggelegd, maar wat staat lang haar bij sommige mannen goed! Hoe je deze lange haardos het beste draagt is aan jou. Maar tip van ons; ga voor de man bun! De man bun is he-le-maal hot! Nonchalant, natuurlijk en superstoer. Lees even verder, we leggen je precies uit hoe jij de bun helemaal rockt!

Own it!

De Man Bun is een mannenknot, en daar zijn meerdere variaties op. Kies voor een lage- of een hoge bun, een top- knot of een pony-bun (half man bun, half paardenstaart). Hoe je de bun ook draagt, het is dé perfecte manier om jouw lokken mooi in model te brengen. Enige vereiste is dat je haar een minimale lengte van 20 centimeter heeft.

Perfecte bun

Om de perfecte knot te maken kam je eerst je haren goed. Kam het gelijk naar achteren zodat het makkelijker omhoog te beuren is. Snel last van klitten in het haar? Spray dan eerst IVY Leave-in spray op handdoek droog haar. Wanneer je het goed hebt gekamd, ga je met je vingers door je haar en breng je het haar omhoog. Draai het elastiek in een lus en haal je haar een paar keer door het elastiek. Supersimpel en jij hebt de perfecte Man Bun! Heeft je Bun meer volume nodig? Gebruik dan de IVY Salt spray. Deze spray maakt je haar stugger waardoor je meer volume creëert.

Hoe verzorg ik de man bun?

Wist je dat lang haar meer verzorging nodig heeft dan kort haar? Zorg voor een goede routine en was je haar niet vaker dan twee tot drie keer per week. Gebruik altijd de juiste shampoo, passend bij jouw haartype. Onze hairstylisten adviseren je graag. Boost je lokken elke maand met IVY Repair mask. Dit masker herstelt je haar en brengt het weer in topconditie.

Afspraak maken