Salon

Menu

Sluit

Najaarsdeal

Najaarskleurdeal header

Bij AMI Kappers werken we alleen met de beste haarkleuringen die jouw haar niet alleen voorzien van een mooie, nieuwe kleur, maar ook zorgen voor diepe glans en verzorging. Geniet daarom dit najaar tijdelijk (t/m 30 november 2019) van fijne acties op kleurbehandelingen. Onderaan deze pagina vind jij een voucher waarmee tijdelijk je tot €20,- cadeau krijgt!

Na zo'n zonnige zomer is het altijd even omschakelen naar de herfst. Niet voor niets is het najaar hét moment om je lokken lekker op te laten frissen door een professional.

5,- cadeau op een colorance of color basic kleurbehandeling

Kleur je dag en ga voor mooie najaarstintenin je haar, voor een colorance kleurbehandeling betaal je nu €21,50 i.p.v. €26,50. De color basic kleurbehandeling is nu €32,75 i.p.v. €37,75. Met de colorance behandeling ga je voor een semi-permanente kleuring waardoor je geen last hebt van uitgroei. De color basic is een permanente kleuring die mooi de grijze haren dekt. De trend van dit najaar, balayage valt hier ook onder.(De cadeaubonnen vind je onderaan de pagina).*

Najaarscampagne color me basic

10,- cadeau op een color plus kleurbehandeling

Ga voor het allerbeste resultaat en laat je haar stralen met een color plus kleuring. Dit is een permanente kleuring waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel color basic als een colorance. Deze kleurbehandeling is nu €36,95 i.p.v. €46,95*. Onderaan deze pagina vind je de voucher waarmee je tijdelijk 10 euro cadeau krijgt!

Color me beautiful color plus

20,- cadeau op color plus met highlights inclusief aanschaf van een IVY product naar keuze

Voor nog meer diepte in je haar ga je voor een color plus kleurbehandeling met highlights. Ontvang €20 cadeau bij de aanschaf van een IVY product naar keuze in combinatie met de color plus en highlights kleurbehandeling.*

Wil jij ook graag een prachtige najaarslook? Download snel de voucher onderaan deze pagina en maak alvast een afspraak online. Onze professionals adviseren je graag welk kapsel het beste bij jou past!

Color me beautiful colorplushighligts
Afspraak maken