Salon

Menu

Sluit

Lokken met uitgroei? Tijd voor een opfrisbeurt!

Schermafbeelding 2024 02 29 122852

Je staat in een pashokje een mooie outfit te passen, kijkt in de spiegel... en je ziet haren met uitgroei. Bah! Iedereen die ooit lokken heeft geverfd, herkent het wel: uitgroei dat steeds erger wordt! Vooral in pashokjes en in de spiegel van de kapper zie je hoe erg je uitgroei is. Wij hebben wat tips op een rijtje gezet, zodat jij minder last hebt van uitgroei.

1. Fresh haircut

Blijf ervoor zorgen dat je haar steeds wordt bijgeknipt, zodat het er nog fris en gezond uitziet. Hierdoor valt niet alleen de uitgroei minder op, maar ziet je haar er ook gezonder uit! Uitgroei valt het meest op naarmate je haar gaat groeien. Keep the fresh haircut!

2. Hello, wavy hair!

Heb jij krullen of slag in het haar? Dan heb je geluk! Uitgroei valt namelijk minder op, omdat er meer textuur in je haar zit. Ben jij niet gezegend met een lekkere bos slagen of krullen? Geen paniek! Dan hebben we altijd nog de salt spray om die messy waves te creëren of ga aan de slag met een krultang. Niemand die jouw uitgroei nog ziet :)

3. Trendy haaraccessoires

Wil je de uitgroei echt helemaal verbergen? Ga los met al je haaraccessoires! Petjes en hoedjes zijn hartstikke hot, maar in de zomer kan dit natuurlijk niet. Pak je leukste haarband of knoop een mooi sjaaltje in je haren. Hierdoor verberg je namelijk heel makkelijk het kleurverschil. Super trendy!

4. Tijd voor een opfrisbeurt

De meest makkelijke manier om dit soort bad hair momenten te verhelpen, is namelijk door meteen even langs te gaan bij de kapper. Ga voor nieuw kleurtje of een tijdelijke kleuring en je lokken zijn weer helemaal fris! Als je voor een tijdelijke kleuring gaat valt je uitgroei ook minder op: win-win!

Ga je voor een uitgroeiproces? Maak een plan met je kapper. Door je goed voor te bereiden weet je precies wanneer je weer naar de kapper moet voordat je het traject gaat beginnen. Vraag de kapper: wanneer je weer moet terugkomen om het te verven en hoelang het gaat duren. Vraag jezelf af wat je allemaal nog wilt met de kleur en bespreek dit met jouw kapper.

Schermafbeelding 2024 02 29 122905
Schermafbeelding 2024 02 29 122858
Afspraak maken