Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Lekker in je haar bij AMI Kappers Deventer Keizerslanden en Epe!

Nieuws 19 april 2018

Banner Lekker In Je Haar Bij Keizerslanden 2

Lekker in je haar bij AMI Kappers Deventer Keizerslanden

Op 20 april opent onze nieuwe salon in Deventer Keizerslanden aan de Karel de Groteplein 37. Jij bent welkom om met eigen ogen in de spiegel te zien wat wij bedoelen met ‘Lekker in je haar’. Een kapper die doet wat jij al zolang zoekt bij het vinden van de juiste coupe: jouw identiteit benadrukken en je persoonlijkheid versterken.

Gun jezelf jouw stijl & onze service. Onze vakkundige haarstylisten staan vanaf 20 april zes dagen per week voor je klaar. Met of zonder afspraak, altijd bereikbaar.

Blog Waar Staat Ami Voor Ami 1

Lekker in je haar bij AMI Kappers Epe

Het is feest bij AMI Kappers Epe! De salon is verhuisd naar hun nieuwe pand op het Gruttersplein 7. In de nieuwe sfeer staat het team van Hannelore te popelen om jou van een frisse look te voorzien!

Epe

Maak kennis met jouw nieuwe kapper

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn.

Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen! Onze haarstylisten zijn in staat om jouw wensen te vertalen naar een kapsel dat echt bij je past. Of je nu man of vrouw bent, wij kijken en luisteren eerst goed naar je, herkennen zo jouw haarwens én geven daar vorm, stijl en kleur aan.

Zien we je snel in één van onze salons?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon