Salon

Menu

Sluit

Koninklijke kapsels voor koningsdag 2018

Koninklijke kapsels

Het is weer bijna Koningsdag, tijd voor een feestelijk kapsel! Heb jij vrij en wil je deze dag gaan vieren? Hoe kan dat beter dan er lekker op uit te gaan met een van onze feestelijke koninklijke coupes?! Lees verder en laat je inspireren!

Vrouwen

Sculpted rolls & polished bun
Ga je uit eten, heb je een chique feestje of ga je naar een andere nette gelegenheid? Ga dan voor de sculpted roll of de polished bun.

Pierced braid, front braid & undone fishtail
Het kan natuurlijk ook allemaal wat losser en speelser. Wil je festival ready hair? Dan is de pierced braids coupe echt wat voor jou! Door ringetjes toe te voegen aan je vlecht creëer je een speelse festival look. Wil je geen ringetjes in je haar, dan kun je natuurlijk ook alleen een mooie vlecht maken, de front braid coupe. De undone fishtail is ook een fijne, speelse coupe voor Koningsdag waarmee je lekker kunt variëren.

Bouffant
De bouffant coupe is perfect voor elke gelegenheid. Bij deze coupe kan je het haar op verschillende manieren wat opbollen. Je kan een bouffant coupe creëren voor een nette gelegenheid, maar een losse, frisse bouffant coupe kan ook!

Mannen

Nordic knot
De nordic knot is de oplossing voor de mannen met langer haar en het graag vast doen. Je kan je haar op verschillende manieren vast doen, dat hoeft niet altijd een simpel knotje te zijn.

Slicked back & Faux hawk
Voor de mannen met korter haar en misschien een lange lok is de slicked back of faux hawk coupe waar je op Koningsdag mee kan verschijnen! De slicked back coupe is wat netter en strakker, de faux hawk coupe is daarentegen wat losser en speelser.

Ga voor jouw feestelijke Koningsdag coupe naar één van onze salons bij jou in de buurt en maak snel een afspraak. Je kan ook online een afspraak maken!

Afspraak maken