Salon

Menu

Sluit

Koele kapsels voor warm weer

Schermafbeelding 2024 02 29 152826

Niks is zo vervelend bij warm weer als haar dat in je nek plakt en bungelende plukjes voor je gezicht. Je haar gaat er van pluizen, je krijgt jeuk op je hoofd en het voelt gewoon niet fijn. Dus wat doe jij met jouw haar om je hoofd koel te houden tijdens warme dagen? Heel simpel, je gaat voor één van deze kapsels waarmee je ook nog eens super modieus voor de dag komt.

1. Een knot

Makkelijk en snel: een knot met zomerse haarband. Knotten zijn ontzettend veelzijdig. Maak een lage, strakke, stijlvolle knot voor een feestje, ga voor een rommelige variant als je wat minder tijd hebt of maak een hoge ballerina knot. Een opvallende haarband erin en jouw kapsel is zomer klaar!

2. Creatieve paardenstaart

Vind jij een gewone paardenstaart wat saai? Met een invlecht krijgt je staart een hippe twist. Vlecht je voorste lokken of pony in en zet het stevig vast met een haarschuifje. Vervolgens maak je een hoge staart. Zo blijft je nek heerlijk koel en houd je je haar uit je gezicht.

Tip: geef je kapsel een extra eyecatcher met een zomers elastiek.

3. Hip met een bandana op warme dagen

Een super vrolijk accessoire: een kleurrijke bandana. Het houdt vervelende plukjes uit je gezicht en het beschermt je haar (gedeeltelijk) tegen schadelijke uv-stralen van de zon. Laat je haar lekker los laten hangen want de bandana voorkomt ook een zweterige nek! Maar dit accessoire ook een ideale combinatie met een rommelige knot.

4. Boxing braids

Ben jij, net als een veel celebrities, groot fan van boxingbraids? Deze vlechten zijn ideaal voor een dagje strand of zwembad. Ze blijven namelijk de hele dag stevig zitten, zelfs als je een verfrissende duik neemt. Zo zie jij er de hele dag tip top verzorgd uit. Bekijk hier hoe je boxing braids maakt.

5. Een stoere undercat

Een undercut is een opgeschoren stukje aan de achterkant van je haar. Een gewaagde, stoere trend, die jouw kapsel net dat beetje extra geeft. Er zijn ontzettend veel leuke patroontjes te maken. Het hoeft niet meteen heel extreem, een subtiel lijntje geeft al een heel gaaf effect. En als je jouw undercut even zat bent, verberg je hem gewoon door je haren erover heen te doen!

Afspraak maken