Salon

Menu

Sluit

Ja, ook mannen kunnen een bad hair day hebben!


Mannen van Nederland, opgelet! Smeer jij zoveel gel in je haar dat je net lijkt op een LEGO-poppetje? Of gebruik je juist helemaal geen product meer en heb je de hoop opgegeven? Denk je dat de tondeuse de enige uitweg is voor jouw onhandelbare haar? Dan hebben we goed nieuws voor je: je hebt gewoon last van bad hair! En nee, we bedoelen niet de 'net-uit-bed-look', maar echt bad hair: een bad hair day die gisteren begon, vandaag voortduurt en morgen helaas nog steeds aanhoudt. Herken jij jezelf in deze situaties? Dan hebben wij de oplossing!

Situatie 1: Het helm-haar

Het helm-haar is een versie van bad hair dat je herkent aan een overmatig gebruik van stylingproducten. Je kuif blijft alleen nog maar rechtop staan als je er een halve bus haarlak in spuit. Of die strakke dandy-look blijft alleen nog maar zitten als je er bijna een hele pot gel in gebruikt. Niet zo goed voor je haar (want net als jij willen ook je lokken een beetje kunnen ademen) én zonde van die hoeveelheid haarlak of gel. Het resultaat is dat je eruitziet als een soort Legopoppetje, maar dan niet op een leuke manier. Oeps…

TIP: die hoeveelheid stylingproduct die op de verpakking wordt geadviseerd, staat er natuurlijk niet voor niets. Je kunt beter beginnen met iets te weinig stylingproduct, om vervolgens wat meer toe te voegen, dan dat je te veel hebt gebruikt en het uit je haar moet halen. Want dat laatste gaat nu eenmaal niet zo gemakkelijk.

Schermafbeelding 2024 02 29 150413 Schermafbeelding 2024 02 29 151355

Situatie 2: De wildgroei-look

Deze bad hair-look is heel logisch als je net drie maanden door het Amazonewoud in Brazilië hebt getrokken en geen kapper hebt gezien, maar als je gewoon in Nederland woont en dagelijks naar school of je werk gaat is het misschien… een beetje gek. Je bakkebaarden zijn te lang, je kunt een vlechtje leggen in je nekharen en je vrienden leggen geinend de vergelijking tussen jou en Tom Hanks in Cast Away. Als je in de spiegel kijkt en jezelf niet echt meer herkent, weet je het: dit is bad hair. Tijd voor verandering.

TIP: laat je inspireren! Zoek een aantal foto’s op van kapsels die jij leuk vindt en neem ze mee tijdens je kappersbezoek. Samen met jouw haarstylist bepaal je vervolgens de perfecte coupe voor jou.

Schermafbeelding 2024 02 29 151314

Situatie 3: Slap en futloos haar

Je haar is slap, futloos en met de stylingproducten die je altijd gebruikt krijg je het ineens niet meer in model. Hoe kan dat? Toch maar die tondeuse? Voordat je dat doet, probeer allereerst een keer je haar te föhnen na het wassen. Zo creëer je in een handomdraai extra volume! Maar het kan ook zijn dat je simpelweg een ander stylingproduct nodig hebt.

TIP: Niet alle stylingproducten zijn geschikt voor alle kapsels én voor alle typen haar. Laat je daarom eens adviseren door een ervaren haarstylist. Hij of zij kijkt naar de conditie van je haar en bepaalt vervolgens wat voor verzorgings- en stylingproducten perfect bij jouw haar passen. En natuurlijk laat je dan meteen je haar even in een toffe coupe knippen

Help, ik heb bad hair!

Herken je jezelf in een van bovenstaande situaties? Geen reden voor paniek! Het is alleen tijd voor een goede kappersbehandeling. Of je nu vet haar, droog haar, slap en futloos haar of juist zo lang of veel haar hebt dat je niet meer weet wat je ermee moet beginnen, de haarstylisten van AMI Kappers helpen je graag. Life is too short to have boring hair! Loop binnen in een van onze salonsdoor heel Nederland, of maak meteen online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Onze haarstylisten weten precies wat bij jou én jouw haar past. Daarnaast zijn ze op de hoogte van alle trends voor mannenkapsels. Kortom: zij zorgen ervoor dat je snel weer lekker in je haar zit. Zien we je binnenkort in een van onze salons?

Schermafbeelding 2024 02 29 150442
Afspraak maken