Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY Hair Care is genomineerd voor de Dutch Beauty Award

Haartips 11 maart 2021

Header IVY Hair Care is genomineerd voor de Dutch Beauty Award

IVY Hair Care is genomineerd voor de Dutch Beauty Award!

Wij zijn ongelofelijk trots dat onze exclusieve haarverzorgingslijn IVY Hair Care is genomineerd voor de Dutch Beauty Award! De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en elk jaar beoordeelt een vakjury de beste beauty producten in verschillende categorieën. IVY is genomineerd in de categorie Groene Cosmetica vanwege het unieke statiegeld concept en daar zijn wij heel erg trots op!

IVY Hair Care is exclusief verkrijgbaar in onze AMI salons, 100% vegan, parabenenvrij en het allereerste Nederlandse haarmerk met statiegeld op lege verpakkingen. Alle lege IVY verpakkingen kunnen ingeleverd worden in onze AMI salons en op elke IVY verpakking zit 50 cent statiegeld. Dit bedrag kun je inzetten als korting bij de aanschaf van een nieuw IVY product of op een kappersbehandeling. En wist je dat onze haarstylisten nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van IVY? We leverden niet alleen de kennis vanuit onze haarstylisten, maar stelden ook duurzaamheid als belangrijke eis aan het merk.

Dutch Beauty Award

Jaarlijks organiseert de vereniging Experts of Beauty de Dutch Beauty Awards. Deze vereniging bestaat uit diverse traditionele en online beautyjournalisten. Zij jureren de beste beautyproducten en kiezen de winnaars van de 25 categorieën. IVY is genomineerd in de categorie Groene Cosmetica vanwege het unieke statiegeld concept en IVY Flexible Spray en IVY Calming Shampoo zijn beide genomineerd in deze categorie.

IVY Flexible Spray is dé alleskunner die niet in je badkamer mag ontbreken. Deze non-aerosol spray is multi-inzetbaar. Met deze haarspray kan je preppen, afstylen en opfrissen. Bescherm je lokken voor het föhnen van het haar, gebruik als haarspray om je coupe af te stylen of gebruik als heerlijk haarparfum!

IVY Calming Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, jeukende hoofdhuid en anti-roos. De probiotica uit cranberry kalmeert de hoofdhuid en roos wordt op een milde manier verwijderd. Ingrediënten zoals lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar een vitamineboost en een mooie, diepe glans. Beide producten zijn verkrijgbaar in alle AMI salons.

De winnaars van de Dutch Beauty Awards 2021 worden in mei bekend gemaakt. Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen van de Beauty Experts en kunnen niet wachten tot de uitslag.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon