Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY Hair Care getest: Oil

Haartips 20 april 2017

Ivy Banner Oranje

Droog of beschadigd haar? Verwen je haar met IVY Oil, een heerlijke en verzorgende olie die het haar niet alleen herstelt, maar ook helpt poreus haar te voorkomen. Dit dankzij weldadige ingrediënten als vitamine E, tulp en lijnzaad, die het haar daarnaast weer gezond en glanzend maken. IVY Oil is geschikt voor elk haartype, in het bijzonder haar dat wel wat extra verzorging kan gebruiken. De olie maakt het haar daarnaast soepel en pluisvrij, zonder het haar te verzwaren. En dat met slechts een paar druppels!

Marjon over IVY Oil

"Ik heb de IVY Oil in handdoek droog haar gebruikt, na het wassen van mijn haar. Mijn haar was hierdoor veel makkelijker door te kammen. Het potje is niet al te groot, maar het werkt erg zuinig en heeft een gebruiksvriendelijk pompje. Met één pompje heb ik voldoende voor mijn bob. Na het föhnen van het haar merk je het verschil goed. Mijn haar pluist niet meer en glanst mooier. Kortom: zeker een aanrader!"

Wat vindt Riëlle van IVY Oil?

"Mijn eerste indruk van IVY Oil is dat het erg goed aanvoelt en lekker ruikt. Ik heb dik en krullend haar dat snel droog wordt en ben dus altijd op zoek naar de juiste producten. Ik heb IVY Oil getest op nat en op droog haar, omdat ik benieuwd was of er verschil zit in het resultaat. Het werkt bij beide gelijk. De Oil zorgt ervoor dat mijn krullen een goede glans krijgen en het maakt het haar niet vet. Momenteel gebruik ik de Shampoo, Mask en de Curl van IVY om mijn haar te verzorgen. Deze IVY producten doen al zoveel voor mijn haar, waardoor ik niet meer producten nodig heb."

De mening van Marissa over IVY Oil

"Mijn haar is veel, fijn en dun. Op goede dagen zit er slag, zelf soms een krul in. Met de koude dagen heeft mijn haar last van vochttekort en pluist het. Ik was benieuwd of de Oil ervoor zou zorgen dat mijn haar minder pluist. Ik heb de Oil getest op nat haar, na het wassen, én op droog haar. En het werkt! Mijn haar pluist niet meer en de Oil ruikt ook nog eens erg lekker! IVY Oil is een blijvertje!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de IVY Oil? De Oil is verkrijgbaar in alle salons en in onze shop.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon