Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY Hair Care getest: Men Mud

Haartips 20 april 2017

Ivy Banner Blauw

IVY Hair Care is ontstaan vanuit passie, overtuiging en de wens om echte Nederlandse kwaliteitsproducten te maken. Om kwaliteit te garanderen vragen wij klanten verschillende producten eens goed onder de loep te nemen. Dit keer vertellen drie heren hun bevindingen over de IVY Men Mud.

De beloftes van IVY Men Mud

Voor een stoere, natuurlijke uitstraling met toch de nodige dosis stevigheid, hebben wij IVY Men Mud ontwikkeld. De Mud is een stevige stylingpasta, waarmee je de meest uiteenlopende looks kunt creëren. De matte finish is verantwoordelijk voor de stoere, natuurlijke uitstraling. De drogere pasta doet het haar voller lijken, hierdoor biedt dit stylingproduct vele mogelijkheden voor heren met fijn haar.

Het testteam

Wij hebben Luuk, Stefan en Jelmer de IVY Men Mud laten testen, ieder op hun eigen manier. Wat vinden zij van de Mud? Voldoet het aan de verwachtingen en past het bij hun haartype?

Lees snel verder voor hun bevindingen.

Luuk over IVY Men Mud

"Mijn haar is bovenop lang en aan de zijkanten kort. Ik zocht naar een product dat mijn haar omhoog houdt, terwijl het zijn natuurlijke glans behoudt. Veel producten maken het haar hard of laten het erg glanzen. De IVY Mud heb ik daar dan ook op getest. En de Mud is geslaagd! Het voelt fijn aan en mijn haar blijft er natuurlijk uitzien. Het geeft een wat nonchalante look. Daarnaast spoel je het makkelijk uit, zonder dat je het hoeft te wassen met shampoo. Ook belangrijk; er blijven dan geen resten zitten. Ik blijf het zeker gebruiken!

De mening van Stefan over IVY Men Mud

"Ik gebruik zelf altijd een gel. Vóór de IVY Mud, heb ik eerst een waxachtig product geprobeerd. Deze werd wat vetter dan de Mud. De IVY Mud is fijn en zuinig in gebruik, slechts een kleine hoeveelheid op de vingertoppen is genoeg. Je moet de Mud wel even goed verwarmen tussen je vingers, maar dan kun je het makkelijk aanbrengen en verdelen. Mijn haar wordt niet vet met de Mud en beweegt veel meer dan met een gel. Ik zou de IVY Mud zeker aanraden. Met name voor mannen die een wat 'losser' kapsel willen hebben."

Wat vindt Jelmer van de IVY Men Mud?

"Ik weet dat het niet hoort, maar ik was mijn haar iedere dag, gewoon om een frisse start van de dag te hebben. Ik föhn mijn haar niet en heb de IVY Mud in handdoekdroog haar gebruikt. Waarschijnlijk voelde het hierdoor bij het aanbrengen wat droog aan. Naarmate mijn haar opdroogt wordt het luchtiger en blijft het goed in beweging. Mijn haar is wat dikker en langer dan gemiddeld, ik breng de Mud in twee keer aan om een gelijke verdeling te krijgen. De IVY Mud ruikt lekker en zit in een stoere pot. Ik ben zeer tevreden over de IVY Mud en blijf deze dan ook zeker gebruiken."

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de IVY Men Mud? Het product is verkrijgbaar in alle salons en via onze shop.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon