Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

It's the most wonderful time of the year

Haartips 22 november 2023

Header kerst
December... Dé tijd voor feesten, gala's, oudjaarsborrels en nieuwjaarsevenementen. Je haalt de meest feestelijke outfit tevoorschijn en geeft je make-up net even iets extra's. Natuurlijk kan je coupe niet achterblijven en maak jij je look compleet met een fantastische updo. Speciaal voor de feestdagen, speciaal voor jou.
Side bun

Side bun

Très chic en 100% Christmas-proof is deze side bun. Deze grote, uitbundige knot bevindt zich aan de zijkant van je haar. Door de knot niet te strak te maken wordt het geheel wat nonchalanter. Een losse lok rondom je gezicht is de finishing touch en jij bent ready to shine.

Top knot

Top knot

De naam zegt het al; deze knot zit boven op je hoofd en geven we lekker veel volume. De knot wordt pas echt een topper met de outside vlecht achter in je haar. We vlechten het haar onderdoor waardoor de vlecht er bovenop komt te liggen. De Bottleneck fringe pony maakt deze coupe helemaal af.

Ho ho ho! Je bent nog niet klaar. Met kerst gaan all the way en mogen de haaraccessoires niet ontbreken! Het is niet alleen een echte eyecatcher, het houdt je coupe ook nog eens lekker in model. Groot, klein, klassiek of juist een ultra hippe haarspeld... Alles mag!

Ben jij zelf nou niet zo handig in het creëren van updo's? Onze haarstylisten staan graag voor je klaar en maken de mooiste creaties in een handomdraai. Passend bij jou, passend bij je haar. Omdat we vinden dat de maand december gevierd moet worden, zorgen onze stylisten er voor 25,- voor dat jouw lokken party-proof zijn! Vraag onze haarstylisten naar de voorwaarden.

Wil je zeker weten dat je niet lang hoeft te wachten in de drukke decembermaand, plan dan van tevoren alvast je afspraak.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon