Salon

Menu

Sluit

Inspirerende feestelijke kapsels

Schermafbeelding 2024 02 29 161057

Haal de glitters, jurkjes en hoge hakken maar uit de kast, want de feestdagen staan bijna voor de deur. Wat zo leuk is aan deze tijd is het lekkere eten én dat we ons helemaal kunnen optutten. Naast het uitkiezen van je outfit, schoenen en je make-up, is het de hoogste tijd om kapsels uit te kiezen voor alle feestjes en diners! Ben je van plan om dit jaar je haar te vlechten, op te steken of los te dragen tijdens de feestdagen? Wij hebben voor jou de mooiste feestkapsels geselecteerd die jou kunnen inspireren voor de feestdagen. Wedden dat jij hier complimenten over krijgt.

Opgestoken haar

Tijdens de feestdagen wil je wel eens wat anders met je haar. Een stijlvol opgestoken kapsel doet het altijd goed. Deze kapsels zijn chic en maken je feestelijke outfit helemaal af! Laat je het liever door een echte haarstyliste doen? Kom dan naar één van onze AMI salons en laat onze stylisten een feestkapsel maken dat bij jou past!

Schermafbeelding 2024 02 29 161727

Sierlijke krullen

Geen behoefte aan een opsteekkapsel? Pak dan de krultang erbij voor de feestdagen! Een bos vol krullen is simpel maar toch chique en zo steel jij de show! Om de krullen nog feestelijker te maken kan je er altijd nog wat glitters in sprayen. Dat maakt het kapsel helemaal af! Are you ready to shine?

Schermafbeelding 2024 02 29 161739

Warme haarkleuren

Mooie warme kleuren zijn een must have in de winter, dus ook voor kerst! Met een mooie nieuwe kleur ben jij al helemaal ready voor de feestdagen. Dus gooi je haren lekker los en laat ze stralen!

Schermafbeelding 2024 02 29 161745

Haaraccessoires

Ook een simpel haaraccesoire kan chique en elegant zijn. Zo zien we steeds vaker haarbandjes, scrunchies en grote haarspelden voorbij komen. Deze kan je ook goed gebruiken voor feestelijke gelegenheden. Ga voor één van deze accessiores met een feestelijke kleur of veel glitters et voilá Christmas Ready!

Schermafbeelding 2024 02 29 161752
Afspraak maken