Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

In de metamorfose

Nieuws 13 juli 2016

Banner In De Metarmofose Jpg 1280 Bij 720

Elk seizoen leggen wij twee mensen in de watten met een heerlijke verwendag. Ze krijgen een complete haarmetamorfose, een mooie make-up look en tot slot worden ze professioneel op de foto gezet. Dit keer waren Jitske Willemsen en Alicia Sadelaar de gelukkigen. Samen met haarstyliste Michelle gingen zij opzoek naar een stijlvol, hip en vernieuwend kapsel. Bekijk hieronder het resultaat, mooi he!

De haarmetamorfose van Jitske

“Voor de metamorfose had ik mijn haar nog nooit geverfd, altijd enkel geknipt. Ik wilde altijd al totaal iets anders, de oproep van AMI Kappers voor een metamorfose kwam dus als geroepen. Van te voren was ik erg nieuwsgierig en hoopte ik dat mijn haar niet te kort zou worden. Maar zodra het team mij vertelde wat ze voor mij in gedachten hadden, waren mijn zenuwen weg. De haarstylisten vertaalden mijn wensen naar een passend kapsel dat helemaal van deze tijd is. Mijn eerste gedachte was ‘wow dit is anders!’ De paarse en rode gloed vind ik gaaf, al was het niet iets té fel voor mijn persoonlijkheid. Ze hebben het toen iets minder fel geverfd, maar wel met de mooie gloed. Ook met het model ben ik blij. Sterker nog, de volgende keer laat ik het weer zo knippen.”

Haarmetamorfose Jitske

Alicia over haar nieuwe look

“Mijn vriendin vertelde mij over de metamorfose van AMI Kappers. Ik was direct van de partij. Soms bedenk ik mij in de avond dat ik een andere haarkleur wil en dan moet dat ook direct gebeuren. Zo’n make-over past dus wel bij mij. Het was een heerlijke dag uit. Er heerste een ontspannen sfeer en ik voelde mij thuis bij AMI Kappers. Ik werd goed geadviseerd door vakmensen en ze namen echt de tijd voor mij. Mijn vrienden en familie zeggen dat mijn nieuwe coupe helemaal bij mij past. Ik ben helemaal enthousiast, ik raad iedereen aan om eens voor compleet wat anders te gaan!”

Haarmetamorfose Alicia

Wil jij ook een nieuw kapsel?

Voor ons AMI Magazine zijn wij regelmatig op zoek naar kandidaten die een haarmetamorfose willen. Onze haarstylisten, visagist en professionele fotograaf staan voor jou klaar om je volledig in de watten te leggen. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou, zodat jij een kapsel krijgt dat bij je past.

Ben jij of ken jij iemand die een hip, nieuw kapsel wil? Stuur een mail inclusief foto naar info@amikappers.nl.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon