Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

In de metamorfose bij AMI Kappers

Nieuws 01 december 2016

Ami Blog 5

Elk seizoen leggen wij twee mensen in de watten met een heerlijke verwendag. Ze krijgen een complete haarmetamorfose, een mooie make-up look en tot slot worden ze professioneel op de foto gezet. Dit keer: Daphne en Kim.

Daphne wilde graag kort haar

“Ik heb altijd lang haar gehad en droeg het eigenlijk alleen maar in een knot of staart. Af en toe liet ik wat laagjes knippen, maar ik heb nooit iets bijzonders met mijn haar gedaan. Binnenkort ga ik in de zorg werken. Dan vind ik lang haar niet praktisch. Het mocht er dus af! Het bijzondere is dat mijn haar lang genoeg is om te doneren aan Stichting Haarwensen. Een fijn gevoel om naast een persoonlijke metamorfose ook een kindje blij te kunnen maken. Mijn korte, nieuwe kapsel past veel beter bij mij dan het lange haar. Ik vind dat ik met deze coupe een stuk zelfverzekerder en volwassener overkom. Wat betreft de kleur, heb ik samen met de haarstyliste gezocht naar deze mooie, blonde tint. De paarse gloed is een tijdelijk kleurpoeder, echt heel leuk en opvallend voor een feestje!”

AMI-haarstyliste Michelle:

“Daphne wilde iets totaal anders. Ze kwam binnen met lang haar en vond het juist een uitdaging om naar een korte coupe te gaan. Voor een speels effect, hebben we gekozen voor meer lengte bovenop. Qua styling kan Daphne er dan ook zelf mee variëren. Daphne heeft een warme huidskleur. Daar past een mat blonde kleur perfect bij. En met Color Smash poeder kan ze voor een feestje voor een opvallend kleurtje gaan, zonder het haar te verven.”

1 Metamorfose

Kim was direct enthousiast over haar coupe

“Van nature ben ik niet echt experimenteel als het op mijn haar aankomt. Ik vond het spannend, maar ook ontzettend leuk om mee te doen aan de metamorfose. Een kort, opgeschoren kapsel wilde ik niet, maar voorde rest besloot ik volledig te vertrouwen op de haarstyliste. Ik was direct enthousiast over deze coupe. Het is gewoon ontzettend mooi geknipt. In het verleden heb ik weleens een pony gehad, maar het stond nooit zo mooi als nu. De kleur is natuurlijk een groot verschil en ik ben er echt ontzettend blij mee. Het koper geeft mijn gezicht meer kleur. Ik ben dus zeker van plan het zo te houden. Voor de metamorfose droeg ik voornamelijk zwart. Inmiddels ben ik wat meer kleur gaan dragen. Dat staat toch leuker bij mijn koperkleurige haar. En op aanraden van de visagiste kies ik nu steeds vaker voor oogmake-up in de kleuren blauw of groen.”

AMI-haarstyliste Michelle:

“Kim heeft heel fijn haar. Om meer volume te creëren, hebben we aan de voorkant veel laagjes geknipt. Dit maakt het niet alleen vlotter en speelser, maar ook makkelijker in model te brengen. De achterkant van het haar is juist korter geknipt, om het wat voller te doen ogen. De pony past daarnaast perfect bij het hartvormige gezicht van Kim. Qua kleur hebben we gekozen voor een mooie kopertint. In tegenstelling tot blond, geeft koper haar veel meer kleur in het gezicht.”

Voor ons AMI Magazine zijn wij regelmatig op zoek naar kandidaten die een haarmetamorfose willen. Ben jij of ken jij de gene die we zoeken? Stuur een mail inclusief foto naar info@amikappers.nl.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon