Salon

Menu

Sluit

Help je haar de winter door!

Schermafbeelding 2024 03 05 114716

Brr… de koude temperaturen zijn niet goed voor jouw haar! Je haar wordt droog, slap en statisch. Maar baal niet te lang! Met de juiste verzorging en onderstaande tips komen jij en je haar de winterdagen gemakkelijk door.

Gebruik een haarmasker

Een haarmasker is een goede voeding voor jouw haar tijdens de koude dagen. Iedere week een fijne verzorging in je haar, zorgt net voor dat extra beetje wat je haar nodig heeft. Is jouw haar droog en pluizig? Gebruik het IVY Hair Care Mask! Dit haarmaskertje is speciaal gemaakt voor beschadigd of gekleurd haar. Verrijkt met tarweproteïne en vitamine E zorgt IVY Mask voor verzorging en voeding van het haar.


Verdeel het masker gelijkmatig over gewassen handdoekdroog haar. Laat het 2 á 5 minuten inwerken én spoel daarna het masker zorgvuldig uit. Et voilà, je hebt heerlijke zachte haren voor de koude dagen.

Ook hebben we speciaal voor jou een blog geschreven over zelfgemaakte haarmaskers!

Schermafbeelding 2024 03 05 114721

Was je haar niet te vaak én te warm

Probeer je haar niet te vaak te wassen. Het is heerlijk om je haar te wassen, als het niet meer in model zit of vettig aanvoelt. Maar je haar droogt sneller uit en maakt kapsels nog pluiziger en statisch. IVY Hair Care Dry Wax spray is een luchtig, maar toch sterk stylingproduct! De droge Spraywax is perfect voor het creëren van een nonchalante look. IVY Dry Wax verstevigt het haar en geeft het meer volume. Goed schudden voor gebruik en voor een messy effect gebruik je de Spraywax op droog haar.

Wil je toch liever je haar wassen? Gebruik dan lauw of koud water. Tuurlijk is het heerlijk om heet te douchen in de koude dagen. Maar… heet water droogt je haar uit en hierdoor wordt jouw haar alleen maar droger en dat wil je niet! Een tip van ons: als je toch je haar wast, gebruik dan een Serum. Je hebt maar één druppel nodig en je haar gaat van beschadigd en droog naar mooie, glanzende lokken in een handomdraai.

Schermafbeelding 2024 03 05 114732

Gebruik een Tangle Teezer en haarlak bij statisch haar

Is daar een oplossing voor? Jazeker, gebruik een Tangle Teezer en haarlak! Probeer de IVY Hair Care Spray Strong eens, die houden jouw statische lokken in bedwang. Spray de lak op de Tangle Teezer en kam zachtjes door je haar. Haarlak helpt namelijk tegen de statische lading! En daarbij kan je IVY Hair Care Spray Strong gebruiken om je coupe te verstevigen. Nog een tip: slaap op een satijnen kussensloop, dit voorkomt dat je al statisch wakker wordt! Ook hebben we een blog geschreven met tips voor statisch haar.

Leuke kledingitems tegen de kou

Een trendy hoedje of muts? Helemaal top! Die beschermt je haar namelijk tegen de kou en wind. Laat je haar ook altijd drogen voordat je naar buiten gaat! Nat haar kan namelijk afbreken door de kou.


Schermafbeelding 2024 03 05 114740

Mmm... Eet gezond voor mooi haar

Ook je eetpatroon heeft effect op de kwaliteit van je haar. Vlees, vis, sojaproducten en vitamine C + D zijn voedzaam voor mooi, verzorgd en gezond haar. Daarnaast dienen proteïnen bij aan de vochtigheid van het haar en voorkomen hiermee de droge plukken in jouw haar. Dus lekker op de bank met een kopje warme melk en fruit!

Afspraak maken