Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Healthy summer hair

Haartips 06 juli 2022

Healthy summer Header
Voordat je van de zon gaat genieten en je je stort op de zomer, plan even een bezoekje aan de kapper. De zon, de zee en het zwembadwater droogt je haar uit, vooral je punten zijn extra kwetsbaar. Dus weg met die gespleten haarpunten! Better safe than sorry.

Treat it!

Stralend de zomer in? Kies dan voor een IVY Hair Care treatment. Zo heb je niet alleen een ultiem verwenmoment voor jezelf, maar je haar krijgt tegelijk een enorme verzorgingsboost. Zo gaan jouw lokken sterk en stralend de zomer in. Kom maar op met die zon!

Voor het zonnen

Net als je huid heeft je haar ook behoefte aan bescherming tegen UV-stralen. Daarom is de IVY Sun Set een echte must voor jouw zonvakantie. Deze set bestaat uit de IVY Color Shampoo en de IVY Leave-in spray. Beide producten bevatten een UV-filter en zorgen ervoor dat jouw haar, ook in de zomermaanden, stralend en gezond blijven.

After sun

De IVY After sun set bevat dé ultieme verzorging voor je haar! Kom je net uit de zon of van het strand, was dan je haar met de IVY Repair shampoo, meng er een of twee druppels IVY Treats serum door en laat even inwerken. Het verzorgt je haar intensief, geeft het een ware boost en het maakt je lokken tot wel 3x sterker!

Beautiful blonde

Heb jij mooie blonde lokken, dan is het laatste wat je wil een groene gloed in je haar! Toch kan o.a. zwembadwater ervoor zorgen dat dit gebeurt. En om nou helemaal niet meer kopje onder te gaan tijdens je vakantie.... Was je haar met IVY Volume shampoo, dit bevat braamazijn wat de groene gloed in je haar neutraliseert. Be blonde, stay blonde.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon