Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Healhty man, healty hair

Gents 12 oktober 2022

Gents healthy man healthy hair
Regen, wind, de temperatuur daalt. De zomer is nu echt voorbij. We zitten veel binnen waar de verwarming aanstaat. Het verschil in temperatuur binnen en buiten én de droge lucht welke een verwarming met zich meebrengt zorgen ervoor dat je haar sneller uitdroogt. Je lokken worden statischer en breekbaar. En dat willen we niet! Tips & tricks voor gezond haar? Lees dan even verder.

Do's

Dat je altijd een goede shampoo moet gebruiken, dat weet je waarschijnlijk al. Maar vul je routine in de wintermaanden eens aan met een conditioner. Een conditioner voedt en verzorgt je haar en wordt (terecht) allang niet meer alleen door vrouwen gebruikt. Waait er een gure wind? Draag dan een hoed of pet ter bescherming. Als je dan ook nog op tijd je bezoek aan de kappers plant, dan voorkom je gespleten haarpunten en blijft je haar de hele herfst en winter gezond.

Dont's

Was je haar hooguit drie keer per week, niet te vaak. De winter droogt je haar uit, je wil dit niet verergeren door je haar te vaak te wassen. Sta je lekker onder de douche, probeer dan je haar niet met heet water te wassen. Lauwwarm water is veel beter voor je haar en, in deze tijden ook voor je bankrekening. Zorg ervoor dat je haar droog is voor je naar buiten gaat, de lagere temperaturen kunnen je haar sneller laten breken.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon