Salon

Menu

Sluit

Happy valentine

Happy valentine

Het is bijna Valentijn! Tijd om je lief flink in de watten te leggen. Geef een ware verwennerij cadeau of... beter nog! Geef je partner een tip om jou helemaal happy te maken. Want na maanden van regen en kou kan jouw haar waarschijnlijk wel een oppepper gebruiken.

Geniet in onze salon van diverse IVY Treatment behandelingen. Fantastisch om cadeau te geven, te krijgen of jezelf blij mee te maken!

IVY Repair Mask Treatment

Heb je droog en beschadigd haar? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Tijdens deze treatment wordt je hoofd gemasseerd en je haar behandeld met IVY Repair mask. Dit geeft direct een verzorgingsboost en dat zie je! Het resultaat: gezond, glanzend haar in een handomdraai.

IVY Repair Treatment

Heeft jouw coupe net even wat meer nodig, ga dan voor de IVY Repair treatment. Je haar wordt eerst gewassen met IVY Repair shampoo. De voedzame ingrediënten en provitamine B5 geven je droge en onhandelbare haar een ware vitamineboost. Tijdens de hoofdmassage voegen we het IVY Treats serum toe aan het IVY Repair mask. Je haarstructuur verbetert merkbaar en je haar wordt intensief gevoed.

IVY Conditioner Treatment

Een grote aanrader voor alle haartypes (dus voor iedereen) is deze behandeling met IVY Conditioner. De conditioner voedt je haar van binnenuit en het verbetert je haarconditie. Dankzij de UV-filter in deze conditioner worden je lokken extra beschermd. Handig met de lente voor die voor de deur staat.

IVY Color Treatment

Tijdens deze behandeling wordt je haar gewassen met de IVY Color shampoo. Deze shampoo bevat milde reinigende ingrediënten en een kleurbeschermingscomplex met UV-filter, waardoor jouw haarkleur extra lang mooi blijft. Na de Color shampoo worden je lokken met de IVY Conditioner extra in de watten gelegd.

IVY Quick Care Treatment

De naam zegt het al: een verzorgingsboost die zo gepiept is. Tijdens deze behandeling wordt IVY Leave-in spray vernevelt over je haar. Dit maakt je haar makkelijk doorkambaar, verzwaart je lokken niet en geeft je haar direct glans en volume. Dankzij het UV-filter worden je lokken ook nog eens extra goed beschermd. Dus jij bent in no time weer ready to shine.

Ga je liever in je eigen badkamer voor een momentje voor jezelf? Check dan onze giftsets van IVY Hair Care. De mooie verzorgingsproducten of een heerlijke geurkaars voor een echte wellness beleving. Al deze mooie cadeaus en cadeaubonnen shop je in de AMI salon bij jou in de buurt. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Afspraak maken