Salon

Menu

Sluit

Haartrends voor mannen

Haartrends 2019 Man Rond

Mannen opgelet! Jij wilt er natuurlijk ook een beetje trendy bij lopen. Dus heb je de nieuwste sneakers, een blits jasje en misschien wel zo’n smartwatch waarmee je helemaal connected bent. Maar hoe zit het eigenlijk met je haar? Als jij al een paar jaar hetzelfde kapsel hebt en een keer zin hebt in iets anders, is dit het moment! Wij hebben dé haartrends voor mannen van 2019 voor je op een rij gezet.

Van de high fade naar de low fade

Sorry mannen, maar waar we vorig jaar nog veel strak gestylede kapsels zagen met opgeschoren fades, mag het nu allemaal een stuk natuurlijker. De high fade is uit! Gelukkig niet helemáál, want we gaan over op een low fade. Daarbij is de zij- en achterkant kort, maar loopt het al eerder op naar een wat vollere bos. Bye bye strakke tondeusekunsten waarbij je vrijwel direct op je hoofdhuid kunt kijken, hello volle bos met haar!

Man Man2

Au naturel, dat waarderen we wel!

Wat we heel veel zien op het gebied van mannenkapsels in 2019 is dat de natuurlijke valling van je haar wordt benadrukt. Ben jij bijvoorbeeld altijd bezig om die ene kruin weg te werken of je golvende haar zo strak mogelijk naar achteren te kammen? Dat hoeft niet meer! Omarm je imperfecties en geniet van je haar zoals het is. Een beetje Pomade of Mud erin voor wat extra textuur, lekker nonchalant stylen en klaar ben je. Mannen met krullen zijn in het voordeel dit jaar: krullen zijn namelijk helemaal trendy in 2019! Lekker lang laten groeien die lokken en je inner beach boy aanspreken, dan is jouw kapsel helemaal hot.

Man3

Niet gezegend met een volle bos krullen? Geen probleem. Je hoeft niet meteen de krultang uit de kast te pakken (al mag dat natuurlijk altijd). Kies simpelweg voor een kapsel waarmee je beweging in je haar creëert. Dat klinkt alsof het moet lijken op een net-van-de-fiets-look, maar het zit nét even anders. Weet je nog dat bad hair waar we het over hadden, waarbij je véél te veel product nodig had? Daar mag dus een dikke streep doorheen. Jouw coupe style je luchtig en nonchalant, met slechts een béétje stylingproduct. Zo heeft je haar (je snapt hem al) nog een beetje ruimte om te bewegen. Lekker!

Haartrends 2019 Man Krul

De baard mag nogsteeds

Goed nieuws voor iedereen die van baarden houdt (zijn er überhaupt mensen die dat níét doen?): de baard mag nog steeds. Lekker laten groeien, dus, maar natuurlijk wel netjes bijhouden. Er blijft immers een verschil zitten tussen een hippe baard en een ik-heb-me-gewoon-een-maand-niet-geschoren-baard. Benieuwd wat voor baard er bij jou past? Check dan meteen de baardtrends van het moment!

Baard
Afspraak maken