Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Haartrends voor mannen: dit zijn dé mannenkapsels van 2019

Nieuws 16 april 2019

Haartrends 2019 Man Rond
Mannen opgelet! Jij wilt er natuurlijk ook een beetje trendy bij lopen. Dus heb je de nieuwste sneakers, een blits jasje en misschien wel zo’n smartwatch waarmee je helemaal connected bent. Maar hoe zit het eigenlijk met je haar? Als jij al een paar jaar hetzelfde kapsel hebt en een keer zin hebt in iets anders, is dit het moment! Wij hebben dé haartrends voor mannen van 2019 voor je op een rij gezet.

Van de high fade naar de low fade

Sorry mannen, maar waar we vorig jaar nog veel strak gestylede kapsels zagen met opgeschoren fades, mag het nu allemaal een stuk natuurlijker. De high fade is uit! Gelukkig niet helemáál, want we gaan over op een low fade. Daarbij is de zij- en achterkant kort, maar loopt het al eerder op naar een wat vollere bos. Bye bye strakke tondeusekunsten waarbij je vrijwel direct op je hoofdhuid kunt kijken, hello volle bos met haar!

Bad Hair Inspiratie Haartrends Mannen
Haartrends 2019 Mannen Volle Bos

Au naturel, dat waarderen we wel!

Wat we heel veel zien op het gebied van mannenkapsels in 2019 is dat de natuurlijke valling van je haar wordt benadrukt. Ben jij bijvoorbeeld altijd bezig om die ene kruin weg te werken of je golvende haar zo strak mogelijk naar achteren te kammen? Dat hoeft niet meer! Omarm je imperfecties en geniet van je haar zoals het is. Een beetje Pomade of Mud erin voor wat extra textuur, lekker nonchalant stylen en klaar ben je. Mannen met krullen zijn in het voordeel dit jaar: krullen zijn namelijk helemaal trendy in 2019! Lekker lang laten groeien die lokken en je inner beach boy aanspreken, dan is jouw kapsel helemaal hot.

Haartrends 2019 Man Rond
Haartrends 2019 Man Krul

Niet gezegend met een volle bos krullen? Geen probleem. Je hoeft niet meteen de krultang uit de kast te pakken (al mag dat natuurlijk altijd). Kies simpelweg voor een kapsel waarmee je beweging in je haar creëert. Dat klinkt alsof het moet lijken op een net-van-de-fiets-look, maar het zit nét even anders. Weet je nog dat bad hair waar we het over hadden, waarbij je véél te veel product nodig had? Daar mag dus een dikke streep doorheen. Jouw coupe style je luchtig en nonchalant, met slechts een béétje stylingproduct. Zo heeft je haar (je snapt hem al) nog een beetje ruimte om te bewegen. Lekker!

De baard mag nog steeds

Goed nieuws voor iedereen die van baarden houdt (zijn er überhaupt mensen die dat níét doen?): de baard mag nog steeds. Lekker laten groeien, dus, maar natuurlijk wel netjes bijhouden. Er blijft immers een verschil zitten tussen een hippe baard en een ik-heb-me-gewoon-een-maand-niet-geschoren-baard. Benieuwd wat voor baard er bij jou past? Check dan meteen de baardtrends van het moment!

Ami Gents

AMI Gents: speciaal voor de man

Als je niet zo goed weet hoe je je baard in de juiste vorm krijgt of je gewoon eens lekker in de watten wilt laten leggen, loop dan eens binnen bij een van onze AMI Gents vestigingen! De haarstylisten van AMI Gents worden onder andere getraind op authentieke scheertechnieken, waarbij ze met een scheerkwast en een klassiek scheermes leren het gladste scheerresultaat te bereiken. Maar ze weten ook precies welke verzorging bij welke baardstijl past en wat het beste stylingproduct is voor jouw kapsel. Ze geven je eerlijk advies, passend bij jouw stijl en smaak. Dat is pas vakmanschap!

Haartrends 2019 Mannen Salon
Ami Gents Enschede Salon 1

Tijd voor een nieuwe coupe?

Naast onze AMI Gents vestigingen kun je ook altijd terecht bij een van onze 100 AMI salons door heel Nederland. Loop gewoon even binnen, of maak meteen online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Onze haarstylisten weten precies wat bij jou én jouw haar past en zorgen ervoor dat je snel weer lekker in je haar zit. Zien we je binnenkort in een van onze salons?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon