Salon

Menu

Sluit

Haaraccessoires

Schermafbeelding 2024 03 05 170011

Jouw haar is jouw sieraad! Met de juiste haaraccessoires geef je je look net even die finishing touch. Ook op het gebied van haaraccessoires is AMI Kappers altijd opzoek naar de tofste trends. En het zijn er veel dit jaar! We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet én we vertellen je hoe je ze op verschillende manieren kunt stylen.

Haarclips

Een mooie haarclip kan een echte eyecatcher zijn. Deze clips houden niet alleen je coupe in vorm, maar geven net even een extra twist aan jouw look. De haarclips zijn er in veel verschillende vormen, figuren en maten. Kies voor grove clips, oversized haarclips, clips met stof, parels of van metaal. Kies de haarclip die echt bij jou past.

Schermafbeelding 2024 03 05 170019

Look who's back?

Back from the 90's! Sjaaltjes in het haar! Deze supertoffe trend is terug van weggeweest. Ideaal voor een bad hair day. Maar ook zeker een uitkomst op de warme dagen, maak een paardenstaart of knot, sjaal erom en gaan! Draag de sjaal als haarband of als een soort kapje in je haar en jij steelt de show op elk festival. Creëer de leukste stylen en varieer met deze toffe haaraccessoire!

Schermafbeelding 2024 03 05 170025

Vlechtjes

Twee kleine vlechtjes aan de voorkant van je gezicht zijn helemaal hip! Maak de vlechtjes niet te breed en te strak. Gewoon lekker losjes voor een nonchalant effect. Gebruik doorzichtige dunne elastiekjes om de vlechtjes mee vast te maken of spray stevige lak onderin de vlecht en wacht tot het goed droog is, zo hoef je geen elastiekjes meer te gebruiken.

Schermafbeelding 2024 03 05 170033

Wafelhaar

Wat we dit jaar ook veel gaan zien is wafelhaar. Dit creëer je door een wafeltang te gebruiken. Deze geeft je coupe natuurlijke beachy waves. Om je haar te beschermen tegen de hitte van de tang kun je IVY Flexible spray gebruiken. Hoe tof is deze trend?!

Schermafbeelding 2024 03 05 170039
Afspraak maken