Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Haar verzorgen na de zomer

Haartips 26 augustus 2019

Header Blog
Mmm, wat een heerlijke zomer was dit! Warme dagen aan het zwembad, in de zee en uiteraard zonnen. Helaas komt er aan elke vakantie een einde. Thuis aangekomen merk je dat je haar verkleurd, droog, pluizig en breekbaar is geworden door chloor, zon en zeewater. Geef je haren daarom extra verzorging na de zomer. Wij geven je tips om je haar weer gezond, zacht en glanzend te maken. Let’ s get your hair healthier today! Lees je mee?

Zon, chloor en zeewater slecht voor je haar

Door chloorwater en zeewater verdwijnen de natuurlijke oliën uit je haar. Hierdoor beschadigen je lokken en worden ze droog, breekbaar en ruw. Wist je dat de UV-straling van de zon ook schadelijk is voor je haar? Verzorg je haar bij voorbaat daarom goed! Zo kan jij je haren beschermen door producten te gebruiken met een UV-filter. Tevens kan opgestoken haar helpen. Hierdoor zal het minder beschadigen. Je verkleint namelijk het oppervlak van je haar dat wordt blootgesteld aan de zon.

Beschadigd Haar Zomer Opsteken

Haar gezonder maken met haarproducten

Ook verzorging van je haar is heel belangrijk wanneer jij je lokken weer gezond wilt maken. Zo kan een goede verzorgende shampoo of conditioner de conditie van je haar al verbeteren. Gebruik wekelijks een goed haarmasker en je haar ziet er in een korte tijd al weer gezonder en glanzender uit. Benieuwd welke haarproducten geschikt zijn voor jouw kapsel? Vraag gerust advies in een van onze salons.

Blijft jouw haar droog, dof en pluizig?

Het kan zijn dat jouw extra verzorging en tijd nodig heeft om weer gezond te worden. Hier kan een goed haarserum bij helpen. Een serum voor in het haar kan het weer sterker maken. Een goed voorbeeld hiervan is het IVY Treats Serum. Het zorgt ervoor dat je haar weer extra stevigheid en volume krijgt. Kortom; door de vitamineboost wordt je haar weer zacht en gezond!

Maar hoe gebruik je het serum? Makkelijk! Je kan je coupe helpen herstellen met een paar druppels. Zo kan je een druppel toevoegen aan je shampoo of haarmasker.

Geef Je Haar Een Vitamineboost Na De Zomer

Gespleten haarpunten

Heb jij last gekregen van gespleten haarpunten tijdens de zomer? Haar dat gespleten is, kan je helaas niet meer herstellen. Er is dan dus vrijwel geen betere oplossing dan het afknippen van de puntjes na de vakantie. Zo ben je gelijk van je droge punten af.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon