Salon

Menu

Sluit

Fris je haarkleur op met IVY Kleurconditioners

Schermafbeelding 2024 02 29 122120

Geef je haarkleur een opfrisser met de kleurconditioners van IVY Hair Care. De kleurconditioners zorgen ervoor dat jouw natuurlijke haarkleur of gekleurde haar een boost krijgt.

De kleurconditioners bevatten pigmenten die passen bij verschillende haarkleuren. Hoe lichter je haarkleur, hoe intenser de kleur wordt. De IVY kleurconditioners zijn verkijgbaar in vier varianten: red, koper, silver en beige. Maar hoe gebruik je een kleurconditioner precies? En welke conditioner is geschikt voor jouw haarkleur? Wij leggen het in deze blog voor je uit.

Hoe gebruik je een kleurconditioner

Een kleurconditioners is zeer geconcentreerd en werkt op iedere haarkleur anders. Wij raden daarom aan om eerst een kleine hoeveelheid te testen. Of de kleurconditioner eerst te mengen met een IVY conditioner of IVY Repair mask.

Breng na het wassen van je haar de IVY kleurconditioner aan op vochtig haar. Laat de kleurconditioner minimaal 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. Wil je een subtiel resultaat? Meng dan een kleurconditioner met de IVY Conditioner of de IVY Repair mask voor een minder intensief resultaat.

IVY Kleurconditioner silver

Heb jij blond, grijs of een zilvere haarkleur? Dan is IVY kleurconditioner silver perfect voor jou. De kleurconditioner neutraliseert de gele gloed die je kunt krijgen door warme pigmenten in het haar of door je haar te veel bloot te stellen aan de zon. De violetpigmenten in de kleurconditioner neutraliseren de gele gloed en geven je haar weer een frisse zilverglans. De IVY Conditioner silver is perfect om je haarkleur levendig te houden.

Schermafbeelding 2024 02 29 122139

IVY Kleurconditioner red

Heb jij rood haar? Of heb jij bruin haar en wil je een mooie rode gloed in je haar creëren? Gebruik dan de IVY kleurconditioner red. De IVY kleurconditioner red bevat rode pigmenten die jouw haar verzorgen en een mooie rode gloed geven. De pigmenten in de conditioner versterken je rode ondergrond en maken je haarkleur weer als nieuw. Wij adviseren wel om handschoenen te gebruiken bij IVY kleurconditioner red.

Schermafbeelding 2024 02 29 122149

IVY Kleurconditioner koper

Heb jij een koperen haarkleur? Dan is IVY kleurconditioner koper perfect om je koperen haarkleur een boost te geven. De IVY kleurconditioner koper bevat koperen oranje pigmenten die je koperen haarkleur ophaalt en je haarkleur weer levendig maakt. Ook als je bruin haar hebt kun je IVY kleurconditioner koper gebruiken om een koperen gloed in je haar te creëren. Wij adviseren wel om handschoenen te gebruiken bij IVY kleurconditioner koper.

Schermafbeelding 2024 02 29 122158

IVY Kleurconditioner beige

Heb je blond of bruin haar? En wil je graag de koele beige gloed in je haar versterken? Dan is IVY conditioner beige perfect voor jou. De IVY conditioner beige bevat beige pigmenten die je haar als het ware inkleuren en creëer een prachtige koele beige gloed in jouw haar.

Schermafbeelding 2024 02 29 122205
Afspraak maken