Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Franse bob

Haartips 11 maart 2020

Blog Header Franse Bob

Pardon my french

Bonjour! Daar is de bob weer, maar dan de Franse variant. De Franse bob is korter dan de klassieke bob, vooral in de nek. De coupe krijgt hierdoor een wat driehoekige vorm. Wie de filmklassieker Amélie heeft gezien weet precies waar we het over hebben.

De Franse bob

We maken de Franse bob weer helemaal van nu door aan de bovenkant wat meer lagen te snijden. Dit geeft een zachte beweging in het haar en ook de vorm krijg een mooie touch-up. De pony krijgt ook verschillende lengtes waardoor ‘ie als een volle of zachte lok gedragen kan worden. Look like a parisienne!

Wanneer kies je voor een bob?

Twijfel je om voor een bob te gaan? No worries, een bob kan altijd! En heb jij geen moeite om je haar kort te knippen? Heb je lef? Ga dan voor deze toffe korte variant. Een bob is tijdloos en eindeloos veelzijdig.

Kleuradvies

Voor deze Franse bob is gekozen voor koele bruintinten met accenten van zachte violet. Door te kiezen voor kleurvariaties en een diepere aanzet creëer je meer diepte in het haar. Nieuwsgierig welke haarkleur het beste bij jou past? Onze haarstylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en geven je graag persoonlijk kleuradvies.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ons blog met alle AMI trends van 2020.

Productadvies

Ga je voor volume? Gebruik dan op de haaraanzet IVY Dry Wax. Wil je meer glans? Gebruik dan een druppel IVY Oil als finishing touch.


Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon