Salon

Menu

Sluit

De zomertrends voor lang en halflang haar

Zomertends voor lang en halflang haar banner

Tijd voor een nieuwe, zomerse look? Dan is het tijd voor een bezoekje aan de kapper. Maar vóórdat je dat doet, speur je natuurlijk eerst even het internet af voor dé haartrends van het moment. Dames met (half)lange lokken opgelet: dit zijn dé zomerhaartrends voor halflang haar.

Zomerhaarkleuren van 2019

Bij de zomer denk je aan zon, zee en strand. En natuurlijk aan lange avonden op het terras of in de achtertuin, terwijl de avondzon de hemel oranje, zacht rood en paars kleurt. Die avondzon vang je in jouw lokken met de trendy zomerhaarkleuren van 2019: koperblond en violet.

Haarkleur2019

Violet zien we in heel veel verschillende tinten: van heel zacht pastel tot diep violet. Natuurlijk kun je ook twee tinten combineren, waardoor er meer diepte in je haar ontstaat. Of ga voor subtiele accenten en laat deze kleur bijvoorbeeld in je pony of in een paar lokken zetten.

Haartrends 2019

Zomerhaartrends voor lang en halflang haar

Zonnig, speels en romantisch zijn dé woorden van de zomer van 2019. Dat betekent looks met laagjes die zorgen voor diepte en luchtigheid. Je kunt laagjes door je hele kapsel laten knippen, maar ook alleen aan de voorkant. Subtiele laagjes aan de voorkant omlijsten je gezicht en laten je ogen spreken.

De zomertrends voor lang en halflang haar

Wil je je haar wel wat korter laten knippen (extra lekker voor de zomer!), maar is die stoere pixie cut (nog) niet aan jou besteed, dan zit je altijd goed met de bob en de lob. Op het gebied van styling verandert er wel het een en ander, waardoor je met jouw bob of lob een compleet andere look kunt creëren!

Wat er dan precies verandert? Haarstyling staat deze zomer helemaal in het teken van puur natuur en nonchalance. Dat betekent dat de stijltang terug in de kast mag en de natuurlijke valling van je haar mag worden benadrukt. Lekker luchtig, dus! Alleen een beetje salt spray en in een handomdraai heb je een nonchalante beachy look. Kun jij lekker genieten van de zon. O ja, en vergeet natuurlijk niet om na het wassen je lokken extra goed te beschermen met een paar sprays van IVY Leave in. Deze spray bevat een UV-filter, waardoor je haar wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon. Even sprayen na het wassen, doorkammen en je bent klaar om te gaan.

Afspraak maken