Salon

Menu

Sluit

De zomertrends voor kort haar

Zomertends voor kort haar banner 1

Tijd voor een nieuwe, zomerse look? Dan is het tijd voor een bezoekje aan de kapper. Zijn jouw lokken al lekker kort en wil je een keer wat anders, of overweeg je om je haar kort te laten knippen? Dan is dit hét moment om je te laten inspireren! We hebben de zomerhaartrends voor kort haar voor jou op een rij gezet.

Zomer haarkleuren van 2019

Bij de zomer denk je aan zon, zee en strand. En natuurlijk aan lange avonden op het terras of in de achtertuin, terwijl de avondzon de hemel oranje, zacht rood en paars kleurt. Die avondzon vang je in jouw lokken met de trendy zomer haarkleuren van 2019: koperblond en violet.

Violet zien we in heel veel verschillende tinten: van heel zacht pastel tot diep violet. Natuurlijk kun je ook twee tinten combineren, waardoor er meer diepte in je haar ontstaat. Of ga voor subtiele accenten en laat deze kleur bijvoorbeeld in je pony of in een paar lokken zetten. Met de kleurtechniek Patchwork creëer je meer diepte in het haar, door de subtiele kleuraccenten die je lokken een heerlijk zomers tintje geven! Lees hier de nieuwste kleurtechnieken die speciaal ontwikkeld zijn voor deze zomer.

Boblijn Violet

Koperblond is een warme, romantische kleur die jouw lokken eruit laat zien alsof de avondzon erin is gevangen. Ook koperblond zien we in allerlei kleurtinten: van een diepe kopertint tot een subtiele warmte in je blonde lokken. Wil je diepte en beweging in je haar creëren? Laat deze kleur dan inzetten met een van onze nieuwe kleurtechnieken die speciaal ontwikkeld zijn voor de zomer. Hiermee wisselen we donkere en lichtere tinten af, waardoor het lijkt alsof jouw lokken de zon weerspiegelen.

Zomertrend voor korte lokken: de pixie cut

Een kort kapsel is heerlijk in de zomer, en deze zomer zijn korte kapsels helemaal in! Durf je (nog) niet helemaal voor superkort te gaan, dan is de bob precies wat je zoekt. De bob is handig, makkelijk in model te brengen en is in zo veel varianten te knippen dat er altijd een stijl is die bij je past.

Wil je écht kort? Ga dan voor de pixie cut! Katy Perry, Ginnifer Goodwin, Cara Delevigne, Ruby Rose en vele andere celebs gingen je voor. De pixie cut is meestal kort aan de achterkant en zijkanten van je hoofd en iets langer bovenop. Daarnaast hoort bij dit kapsel meestal een hele korte pony, maar jij kunt er ook voor kiezen om dit te dragen met een wat langere lok of kuif. Superstoer maar ook vrouwelijk én ook nog eens heerlijk op warme dagen. Wat wil je nog meer?

De styling van je korte coupe

Net als de langere kapsels style je je korte lokken lekker luchtig. Dat betekent weinig stylingproducten en áls je stylingproducten gebruikt, producten die de natuurlijke valling van je haar benadrukken. Strak naar achteren hoeft dus niet meer, en zelfs de haarlak mag in de kast blijven staan. Oké, een beetje ter versteviging mag natuurlijk altijd. ’s Ochtends je haar naar achteren gekamd en ’s avonds een speelse lok naar voren? Met IVY Paste kun je ook halverwege de dag je haar gemakkelijk restylen.

Loop binnen in een van onze salons door heel Nederland, of maak meteen online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Onze haarstylisten weten precies wat bij jou én jouw haar past en zorgen ervoor dat jouw haar helemaal summerproof is. Zien we je binnenkort in een van onze salons?

Afspraak maken