Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Curtain bangs stylen

Haartips 25 augustus 2021

Header curtain bangs stylen

Hoe style je curtain bangs?

Curtain bangs is de haartrend van het moment! Deze pony is eindeloos te stylen en geschikt voor alle gezichtsvormen en haartypen. Maar hoe style je jouw curtain bangs nu precies? In deze blog zetten we een aantal stylingvarianten voor je op een rijtje!

Blog curtain bangs stylen

Style je curtain bangs zonder hitte stylingtool

Breng jouw curtain bangs in model zonder een hitte stylingtool. Hoe? Nou heel eenvoudig met alleen wat IVY Spray. Breng je curtain bangs naar wens in model, spray wat IVY Spray in je lokken voor wat extra stevigheid en je look blijft gegarandeerd de gehele dag in model.

Middenscheiding

Style je curtain bangs met een stijltang

Gebruik jij toch liever een stylingtool om je lokken in model te brengen? Start dan altijd eerst met het beschermen van je lokken met een haarverzorgingsproduct met hittebeschermers. IVY Flexible Spray is verkrijgbaar in al onze AMI salons en bevat hittebeschermers die jouw lokken beschermen tegen de warmte van jouw stylingtool.

Pak een stijltang, zoals de Wahl advanced straightner, en begin met het stijlen bij de aanzet van je curtain bangs. Beweeg de stijltang langzaam naar beneden om je look in model te brengen. Tip: beweeg de stijltang onderaan je lokken een beetje naar buiten om ervoor te zorgen dat je curtain bangs mooi uit je gezicht vallen. Zo creëer je een beetje extra volume bij jouw look. En wie wil dat nou niet?

Style je curtain bangs met een krultang

Nog meer volume creëren? Style je curtain bangs dan in model met een krultang. Style je pony dit keer juist niet uit je gezicht en ga voor een nonchalante look.

In onderstaand filmpje leggen we je haarfijn uit, hoe je eenvoudig thuis zelf je curtain bangs met een krultang in model brengt!

  1. Start met het beschermen van jouw lokken met een haarverzorgingsproduct met hittebeschermers, zoals IVY Flexible Spray.
  2. Pak een föhnborstel, zoals de Babyliss Pro multifunctionele föhnborstel, multifunctionele föhnborstel, en kies voor een opzetstuk voor krullen.
  3. Draai je lokken om de föhn borstel en style je lokken eerst naar beneden voor extra volume.
  4. Maak vervolgens een draaiende beweging naar buiten terwijl jij je lokken in model brengt.
  5. Spray IVY Spray in je lokken voor extra stevigheid en je curtain bangs zitten de gehele dag goed in model.

Ga jij ook voor de haartrend van het moment?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon