Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Crop

Haartips 03 mei 2023

Crop blog header
He-le-maal van nu zijn de sterke, korte kapsels voor vrouwen. Van Pixi Cut tot een extreem korte buzz cut... We zien het allemaal terug in 2023! And why not! Steel de show met deze toffe Crop!
Crop blog

Typerend voor deze coupe is de statement pony en de volle lengte in de nek. Vind je dit nou net even te heftig, kies dan voor een wat langere, zachtere pony. Draag deze coupe strak of maak het wat speelser door de bovenkant wat rommeliger te maken. Onze haarstylisten geven je graag advies over deze coupe en wat het beste bij jou past.

Crop zijkant

Let's talk about colour! Want holy moly, dit is pas kleur! Bright Luscious Red, oftewel prachtig helderrood haar. Deze kleur is ingezet met een oranje, asymmetrische block kleuring. Heel gaaf, maar zeker niet voor iedereen weggelegd. Durf jij het aan?

Crop met mullet

Geniet lang en optimaal van je mooie rode kleur en gebruik na het wassen van je haar de IVY Conditioner Red. Het verzorgt en ontwart je haar niet alleen, maar het geeft ook je rode kleur opnieuw een frisse en intense boost. Stay in color!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon