Salon

Menu

Sluit

Bob it like it's hot

De Bob

De klassieke, ronde bob kennen we allemaal wel, die zien we immers vaker terugkeren in het modebeeld. Vooral in de nineties was ‘ie niet weg te denken. Remember Una Thurman in de razend populaire film Pulp Fiction?

De AMI twist

Deze bob behoudt zijn lengte, maar we gooien er wat meer volume in. De bovenkant wordt in meerdere lagen geknipt waardoor het haar meer beweging krijgt en voller lijkt. Deze bob kan er weer een tijdje tegenaan!

Past deze bob bij jou?

Een bob is eindeloos te variëren en is eigenlijk voor iedereen toegankelijk. Het belangrijkste is dat je de juiste kiest die past bij jouw gezichtsvorm. Onze haarstylisten adviseren je hierin. Ga je voor een halflange bob tot op je kaaklijn of kies voor een korte variant met een pony. Deze coupe staat prachtig bij iedereen, de haarstylist kijkt naar jouw gezichtsvorm en bepaald op basis daarvan de perfecte lengte van de bob.

Kleur

De trend voor 2020 is mushroom blonde. Deze grijsblonde kleur heeft accenten van honingblond en platinablond. Ga voor een donkere aanzet, hiermee creëer je een speelse kleur. De verschillende tinten liggen dicht bij elkaar om een zacht eindresultaat te creëren.

Benieuwd of de trendkleur van 2020 bij jouw past? Onze haarstylisten weten alles van de laatste trends en geven jou graag persoonlijk kleuradvies.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ons blog met alle AMI trends van 2020.

De Bob Is Back
Afspraak maken