Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Suncare!

Haartips 25 juni 2021

Suncare
Wie wordt er nu niet blij van de zomer?! De zon op je huid, de lange avonden op het terras of lekker chillen aan de rand van het zwembad. Geniet optimaal! Maar denk wel even na voor je de zon in gaat of het water in duikt. Niet alleen je huid heeft zonbescherming nodig, ook je haar is veel kwetsbaarder in de zomer. Wij geven je graag tips & tricks om jouw lokken stralend de zomer door te helpen!

UV- filter

Dat de zon je huid kan verbranden weten we inmiddels allemaal. Maar wist je dat de zonnestralen je haar uit kan drogen en zelfs kan beschadigen. gebruik daarom altijd haarverzorgingsproducten met een UV-filter of SPF als je de zon ingaat. Better safe than sorry!

Haarsjaaltje

Dé musthave voor op het strand is toch wel het haarsjaaltje of de hoed! Niet alleen zie jij er hartstikke hip uit met deze toffe accessoires, je haar en hoofdhuid worden direct en optimaal beschermd tegen de invloeden van de zon.

Waterproof

Zout zeewater en chloor drogen je haar uit! Maar in de zomer geen frisse duik nemen is niet echt een optie. Draag je haar in een knot en probeer het droog te houden. Lukt dat niet omdat jij nou eenmaal een enorme waterrat bent? Spoel je haar dan niet alleen na het zwemmen uit, maar vooral ook VOORDAT je het water induikt! Zo nemen je lokken minder chloor of zout op.

Groen haar

Blond haar kan in de zomer een groene gloed krijgen. Heel vervelend! Gebruik IVY Volume shampoo, deze bevat het ingrediënt braamazijn. Braamazijn neutraliseert de groene gloed en laat jouw blonde lokken direct weer stralen.

Plan je afspraak

Voordat je maximaal van de zomer gaat genieten, laat je eerst je punten knippen. Door de zon drogen namelijk je punten sneller uit en loop je het risico dat je, na de zomer, meer van je haar af moet knippen dan dat je zou willen. Plan dus je afspraak in één van onze slaons of loop gewoon naar binnen. Jij bent welkom, ook zonder afspraak.

Suncrae blog mushroom

product advies

IVY Color shampoo

Geniet langer van je gekleurde lokken met de IVY Color shampoo. Deze bevat kleurbeschermers waardoor jij langer geniet van je stralende haarkleur. Bovendien bevat de IVY Color shampoo UV-filters die je haar extra goed beschermen tegen de invloeden van de zon.

IVY Conditioner

Na het wassen van je lokken, gebruik je natuurlijk de IVY conditioner. Het beschermt je haar tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, geeft een prachtige glans én zorgt voor intense verzorging van je lokken. IVY Conditioner is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, zodat je haar niet alleen de juiste verzorging krijgt, maar ook je kleur langer behouden blijft.

IVY Leave-in spray

Welk seizoen het ook is, de IVY Leave-in spray mag niet ontbreken in jouw haar-ritueel! Het geeft je lokken de ultieme verzorgingsboost. Extra haarverzorging bovenop je shampoo en conditioner. Dat wil je! En natuurlijk bevat ook de IVY Leave-in spray UV-filters waarmee jij veilig het strand op kan.

IVY Repair mask

Geef je haar extra voeding en verzorging door het twee keer per week te verwennen met IVY Repair mask. Het versterkt de gezondheid van je haar en bevat UV-filters waarmee het jouw lokken van extra zonbescherming voorziet.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon