Salon

Menu

Sluit

Baardtrends 2022

Schermafbeelding 2024 03 05 170848

De baard is inmiddels al jarenlang een trend. Door het vele thuiswerken zijn er zelfs meer mannen begonnen met experimenteren met hun baardgroei. In deze blog laten we alle baardtrends van 2022 zien en leggen we je uit hoe je hem moet verzorgen. Want een mooie baard is een verzorgde baard.

Volle baard

De volle baard staat bij elk gezichtsvorm. Het is de meest mannelijke en aantrekkelijke baardvorm. Maar hoe krijg je een volle baard? Laat je baard een aantal weken groeien, scheer slechts de verdwaalde haren op je wang en natuurlijk je nekhaar. Wanneer je baard lang genoeg is gebruik je een trimmer om er een mooie vorm in te krijgen- en wanglijn te definiëren.

Korte stoppelbaard

De korte stoppelbaard is voor elk gezichtstype weggelegd. Deze baard is altijd netjes en wordt altijd geaccepteerd. Om een korte stoppelbaard te krijgen scheer je 1 a 2 dagen je baard niet. Gebruik vervolgens een trimmer om de lengtes mooi kort en verzorgt te houden.

Middellange stoppelbaard

De middellange stoppelbaard wordt ook wel de grotere broer van de korte stoppelbaard genoemd. Deze baard is super strak en stijlvol. Laat je baard iets langer doorgroeien en houdt de trimmer op een hogere stand. Verwijder wel op tijd de langere haren op je wang en nek zodat het verzorgd blijft. Deze baardvorm kan bij elk gezichtstype, let er wel op dat het ook bij jouw persoonlijkheid past.

Lange stoppelbaard

De lange stoppelbaard duurt een aantal weken maar dan heb je zeker een coole baard. Creëer ongeveer 6mm een lange baard en onderhoud hem goed. Met een lange baard loop je snel het risico dat het er onverzorgd uitziet. Dus onthoudt goed! Haal de verdwaalde haren goed weg.

Bandholz

De bandholz is een echte trend voor mannen met een ovaal, langwerpig of diamantvormig gezicht. Maar hoe krijg je nu zo'n lange baard en toch verzorgd? Laat je baard een maand of 7 groeien zonder dat je er iets mee gaat doen. Pas als die lang genoeg is kun je hem in model en vorm brengen. Haal in die 7 maanden tijd wel je verdwaalde haren van je wang en nek weg. Om je baard goed te verzorgen hebben we het ideale baardverzorgingspakket voor je samengesteld.

Afspraak maken