Salon

Menu

Sluit

AMI Kappers steunt stichting haarwensen met nieuwe auto

Schermafbeelding 2024 03 05 114442

Stichting Haarwensen is opnieuw goed op weg dankzij AMI Kappers. De stichting heeft voor de derde keer een gloednieuwe auto gedoneerd gekregen om het hele land door te kunnen. En dat is nodig, want dankzij de groeiende bekendheid van de stichting komt het steeds vaker voor dat medewerkers en vrijwilligers worden uitgenodigd om presentaties te geven, cheques in ontvangst te nemen of activiteiten te bezoeken.

“Als trotse sponsor van Haarwensen steunen we deze stichting al sinds de oprichting, zo’n tien jaar geleden,” vertelt Sylvia ter Avest van AMI Kappers. “Dit initiatief is zo ontzettend goed en tegelijkertijd, helaas, zo ontzettend nodig. Het is fijn om daaraan bij te kunnen dragen. En natuurlijk steunen we Haarwensen naast deze donatie ook met haar, want in onze 110 salons door heel Nederland wordt er nogal wat geknipt. In al onze vestigingen kan men terecht om haar te doneren. Wij zorgen er dan voor dat het bij Haarwensen terechtkomt, zodat zij er een mooi haarwerk van kunnen maken.”


Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen. Inmiddels hebben zij al ruim 1400 kinderen blij gemaakt met een gratis, mooie pruik.

Schermafbeelding 2024 03 05 114454

Zelf haar doneren aan Stichting haarwensen?

Als je haar langer is dan 30 centimeter, niet geverfd, geblondeerd of grijs is en in goede conditie verkeert, kun je het doneren aan Stichting Haarwensen. Dat kan in iedere salon van AMI Kappers. Van je haar wordt een vlecht gemaakt, die vervolgens boven de vlecht af wordt geknipt. Natuurlijk loop je dan niet met een recht afgeknipte coupe naar buiten: de professionele haarstylisten van AMI Kappers knippen je haar vervolgens gratis in model.


Afspraak maken