Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

AMI Kappers breidt formule uit met overname Rombout Kappers

Nieuws 15 januari 2019

Zupthen Salonfoto
Wij gaan extra goed het jaar in! Wij breiden onze formule uit met een overname van 22 salons van Rombout Kappers. Hiermee komt ons totale aantal salons op 110 te liggen en zijn wij landelijk nóg beter vertegenwoordigd. Wij zijn razend enthousiast!

Wij zijn trots om mede te mogen delen dat wij onze formule gaan uitbreiden met een overname van 22 salons. Al bijna 50 jaar staan wij voor inspirerend advies in een prettige omgeving.

Wij werken volgens drie belangrijke kernwaarden:

  • klantvriendelijk
  • trendy
  • service met een glimlach.

Met onze eigen haarmodelijn volgen én zetten we trends op het gebied van haar. Onze focus ligt op kwaliteit, goed getrainde haarstylisten en eerlijk advies. Rombout Kappers is net als AMI Kappers een trendgerichte, sterke organisatie met goed getrainde haarstylisten. Beide zijn we uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een succesvolle kappersketen, en daar zijn wij trots op!

Ruimte voor uitbreiding

Naast de overname staan we open voor nog meer uitbreiding. We zijn altijd bezig met ontwikkeling. We groeien door... want heel Nederland verdient toch een AMI salon in de buurt ;-) Eigenaren van startende én bestaande salons zijn altijd welkom om contact op te nemen met Gerben ter Avest via gerben@amikappers.nl.

Feest Rombout
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon