Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

AMI Gents

Gents 18 oktober 2018

Ami Gents Herenkapper
AMI Gents, speciaal ontwikkeld voor heren. Een plek waar heren terecht kunnen met speciale mannen behandelingen volgens de allerlaatste haartrends. De herensalon hanteert ruimere openingstijden en je kan bij ons veelal tot 19:00 uur of zelfs tot 21:00 uur terecht, met of zonder afspraak. Tijdens je lunch of na werktijd, een luxe, complete behandeling of alleen even je baard of snor weer perfect in vorm laten maken? Jij kiest en komt langs wanneer het jou uitkomt. AMI Gents staat voor ambacht, kwaliteit en gemak voor jou.

Speciaal voor de man

Je herkent onze salons aan een frisse, trendy uitstraling. Dit hebben we doorvertaald naar een nieuw concept, speciaal voor de man. Het uiterlijk wordt ook steeds belangrijker voor de man. In ons nieuwe concept hebben we een unieke herensalon gecreëerd waar de moderne, trendy man zich helemaal op zijn plek voelt. Bij AMI Gents staat een goede service centraal, net zoals we bij AMI Kappers gewend zijn. Zo inspireert AMI Gents elk seizoen met en speciale haarmodelijn voor heren.

De AMI Gents salon is een echte man cave: een frisse, stoere uitstraling, de beste producten, professioneel en eerlijke advies en natuurlijk heerlijke, goede koffie.

Ami Gents

Luxe behandelingen op maat

Onze professionele haarstylisten weten alles van de laatste trends op het gebied van snorren, baarden en natuurlijk ''mannen'' kapsels. Zo worden onze haarstylisten bijvoorbeeld getraind op authentieke scheertechnieken, waarbij ze met een scheerkwast en een klassiek scheermes leren het gladste scheerresultaat te bereiken. Maar ze weten ook precies welke verzorging bij welke baardstijl past en wat het beste sylingproduct is voor jouw kapsel. Ze geven je eerlijk advies, passend bij jouw stijl en smaak. Dat is pas vakmanschap!

Of je nu binnenkomt voor een (luxe) knip-, tondeuze-, en/of scheerbehandeling of om je snor even weer strak te maken, onze haarstylisten staan voor je klaar. In de salon wordt er gewerkt met speciale herenproducten zoals Redken Brews en ons eigen merk IVY Hair Care.

Ben jij Gents-member? Dan spaar je met de Gents Clubpas voor leuke kortingen.

​ Gents Deluxe behandeling

Speciaal voor échte mannen bieden wij de Gents Deluxe behandeling. Bij deze ambachtelijke behandeling wordt je haar twee keer gewassen inclusief een wasmassage en verzorgt met een leave in spray. Vervolgens wordt je haar geknipt en in model geföhnd. Je kapsel wordt helemaal afgesteld met een stylingsproduct. Tijdens de behandeling wordt je geschoren met behulp van een pre-shave. Dit om je huid voor te bereiden op het scheren en het zorgt voor een optimaal resultaat. Na het scheren wordt je afgeblust met een verfrissende cologne of een verzachtende balsam. De behandeling zorgt ervoor dat jij je weer mannelijk en stijlvol voelt!

''AMI GENTS DON'T JUST BE A MAN, BE A GENT!''

Ami Gents Deluxe

Ruimere openingstijden

Voor drukbezette heren, werkt AMI Gents met ruimere openingstijden. Van dinsdag t/m zaterdag kun je veelal tot 19:00 uur of zelf tot 21:00 uur bij ons terecht, met of zonder afspraak. Tijdens je lunch of na werktijd, een luxe, complete behandeling of alleen even je baard of snof weer perfect in vorm laten maken? Jij kiest en komt langs wanneer het jou uitkomt.

Gents salons

Naast de AMI Gents Deventer hebben wij nu een Gents vestiging in Enschede geopend met onze gloed nieuwe Gents concept! Exclusief bij AMI Gents Enschede zijn er speciale Gents behandelingen te boeken. Zie de prijslijst voor meer informatie. Je vindt de AMI Gents salon in Enschede aan de Havenstraatpassage 7a

''MEN'S HAIR OUR TERRITORY''

Ami Gents Enschede Salon
Ami Gents Enschede Salon 1
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon