Salon

Menu

Sluit

AMI Event 2022

Schermafbeelding 2024 02 29 124433

Zaterdag 5 november was het zover; we konden EIN-DE-LIJK vieren dat AMI Kappers ruim vijftig jaar bestaat! Aansluitend aan ons jaarlijks terugkerend AMI Event hebben wij geproost, gelachen, gezongen, gedanst en vooral volop genoten van een fantastische avond!

Catwalkshow

Tijdens het AMI Event hebben ruim 600 gasten mee kunnen genieten van een spectaculaire show, boordevol inspiratie en creatie. Deze show wordt altijd georganiseerd voor en door onze eigen haarstylisten. Tijdens het event wordt o.a. de nieuwe AMI trendlijn geïntroduceerd en de laatste knip- en kleurtechnieken aan alle medewerkers gepresenteerd. Altijd met als doel: inspiratie, motivatie en creatie. Voor ons vijftig jarig jubileum namen onze collega's ons mee op de reis welke AMI in 50 jaar heeft afgelegd. De coupes van meer dan 35 modellen werden, tijdens een wervelende catwalkshow on stage, door ons eigen vaktechnisch team gecreëerd en gestyled. Kapsels van toen, vertaald naar nu.

Podium voor talent

Dat wij enthousiasme en talentontwikkeling in onze haarstylisten stimuleren zie je in alles terug. Dit jaar hebben wij onze Junior haarstylisten uitgedaagd om, met hun eigen talent en creativiteit, een persoonlijke look te creëren. De regels waren; er zijn geen regels! Genomineerd? Dan kregen ze de kans om hun creatie vast te leggen tijdens een professionele fotoshoot in onze eigen studio. Tijdens de shoot stelde AMI alle benodigde professionals ter beschikking om zo de creaties het mooist in beeld te kunnen brengen. De eindjurering vond plaats tijdens het AMI Event. Alle 600 gasten mochten hun stem uitbrengen. De winnaar van deze eerste 'Creative Talent Award' is Ilse Snijders! Zij ging ervandoor met een cursusbudget ter waarde van €250,- en een prachtige Dyson Föhn. Een welverdiende, mooie prijs waarmee zij haar talent nog veel verder kan ontwikkelen.

Jubileumfeest

En toen was het PARTY TIME! Na de catwalkshow gingen de voetjes van de vloer met de corona's, the Party Animals en als klap op de vuurpijl gaf Flemming een spetterend optreden. Gewoon een drankje nuttigen kon natuurlijk... Maar bij de cocktailbar werd je geholpen door misschien wel dé bekendste barman van Nederland! Niemand minder dan mr. Bleu Eyes Victor van First Dates maakte persoonlijk de lekkerste Gin- tonic voor je klaar. En natuurlijk was er ook ruimte voor een foto-zwijmel momentje met Victor.

Het event is al jaren een ware happening, altijd op een unieke locatie, waar creatieve collega's samenkomen voor een fantastische avond uit. Met de wervelende show, het AMI Museum, de optredens en de goed gevulde goodiebags als toetje hebben we er dit jaar echt een schepje bij bovenop gedaan! op naar de volgende 50 jaar AMI!

Afspraak maken