Salon

Menu

Sluit

AMI Event 2020

Schermafbeelding 2024 03 05 155416

Zaterdag 18 januari werd Hart van Holland te Nijkerk in een volledige dag omgetoverd tot een spectaculair AMI Event. Het doel: inspiratie, motivatie en creatie in een gezellige setting waar onze haarstylisten samenkomen en hun passie voor het vak delen.

Een avond vol inspiratie, motivatie en creatie

Het AMI Event wordt georganiseerd door en voor de haarstylisten van AMI Kappers en is tevens de lancering onze eigen nieuwe haarlijn. Tijdens het AMI Event worden meer dan 40 modellen omgetoverd in de mooiste haarcreaties en bijpassende outfits. En alles wordt gepresenteerd tijdens een wervelende catwalkshow waar meer dan 600 belangstellende haarstylisten bij aanwezig waren.

Schermafbeelding 2024 03 05 155429

Trends van de catwalk vertaald naar trendy, draagbare coupes

Ieder jaar creëert ons vaktechnisch team in samenwerking met Yolly ten Koppel, Creative Art Director, onze eigen AMI haartrends. Zes nieuwe coupes die vanuit internationale trends vertaald zijn naar coupes die helemaal passen bij AMI Kappers.

Na de spectaculaire catwalkshow bomvol haarinspiratie werd de avond afgesloten met een gezellige afterparty. Tijdens de afterparty werd de muziek verzorgd door Childsplay en Rave van fortuin. Het AMI Event was wederom een enorm succes.

Schermafbeelding 2024 03 05 155441

Podium voor talent

Dat wij enthousiasme en talentontwikkeling in onze haarstylisten stimuleren zie je bij AMI Kappers in alles terug. Veel van onze bedrijfsleidsters en ondernemers zijn ooit begonnen als leerling. Op onze AMI Academy worden wekelijks trainingen gegeven om onze haarstylisten altijd up to date te houden in de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Maar ook het meewerken aan fotoshoots en het AMI Event, is voor onze medewerkers een fantastisch podium om hun talent te laten zien aan collega haarstylisten. Benieuwd of AMI Kappers ook iets voor jou is? Bekijk dan hier alle vacatures!

Schermafbeelding 2024 03 05 155450

Aftermovie AMI Event

Ben jij na het lezen van deze blog ook zo benieuwd naar ons AMI Event? Check dan onderstaande aftermovie.Afspraak maken