Salon

Menu

Sluit

5 x Haartips voor een drukke ochtend

Schermafbeelding 2024 02 29 151554

In de ochtend kom ik altijd tijd te kort, een ontbijtje gaat nog net, mijn make-up zit redelijk, maar mijn haar schiet er bijna altijd bij in. Toch maar weer een staart, want niets is zo vervelend als mijn haar dat steeds in mijn gezicht valt. Maar omdat ik ook wel eens wat anders met mijn haar wil, ben ik op zoek gegaan naar kapsels die je in no-time klaar hebt en waar je niet teveel skills voor nodig hebt. Ik deel graag mijn top 5 met jullie.

Knot

Pak de plukken die voor je gezicht hangen en draai ze in een losse knot. Lekker nonchalant!


Schermafbeelding 2024 02 29 151602

Simpele vlecht

Door alle kunstwerken die mensen tegenwoordig online zetten, vergeten we bijna hoe mooi een simpele vlecht is.

Schermafbeelding 2024 02 29 151619

Speel met de voorste plukjes

Ook met halflang haar kan je heel sierlijk je haar wegsteken. Draai de voorste plukken weg naar achteren en zet bijvoorbeeld met twee bobbypins in een driehoek vast. Bobbypins worden steeds meer gebruikt als decoratie. Want hoe eenvoudig dit kapsel ook is, de gekruiste bobbypins geven het een verassend effect.

Schermafbeelding 2024 02 29 152103

Outside vlecht aan één kant

Ben je redelijk goed in vlechten? Maak aan 1 kant van je haar een outside vlecht. Dit kost minder tijd dan je hele haar invlechten maar ziet er altijd erg stoer uit. wil je het net iets meer uitbreiden kun je er voor kiezen om een haarspeld in te doen.

Schermafbeelding 2024 02 29 151650

Lage staart

Maak een lage staart in je nek. Pak een dun plukje aan de onderkant en twist dit rond om je elastiek heen. Maak dit vervolgens vast met een schuifje dat ongeveer dezelfde kleur is als je eigen haar zo zal dit het minst opvallen.

Schermafbeelding 2024 02 29 151658
Afspraak maken