Salon

Menu

Sluit

4 X super snelle en simpele kapsels

Schermafbeelding 2024 03 05 142424

Je wilt het liefst elke dag mooi haar, maar daar wil je niet altijd vroeg je bed voor uitkomen. Vooral niet nu het nog donker is als je wakker wordt. Daarom ga je keer op keer weer voor een simpele staart of een rommelige knot. Herkenbaar? Probeer dan is één van deze 4 super snelle en simpele kapsels. Ze zijn binnen enkele minuten klaar en je hebt er maar weinig skills voor nodig.

1. Een snel opgestoken kapsel

De haarstylisten van AMI Kappers Heerde laten zien hoe je snel een romantisch, opgestoken kapsel maakt. Mooi he! Ga jij deze look uitproberen?2. Het hoge, halve knotje

Dit kapsel is al enige tijd populair. En dat is niet voor niks. Dit is het perfecte kapsel als je echt je bed niet uit kan komen, in een paar seconden ben je klaar. Je maakt van de bovenste helft van het haar een knot en de rest laat je lekker los hangen. Bind de knot bijvoorbeeld vast met een vrolijke invisibobble.

Schermafbeelding 2024 03 05 142433

3. Schuifjes als een opvallende decoratie

Schuifjes gebruiken we meestal omdat ze ‘gewoon handig’ zijn. Het is je redder in nood als plukken haar niet op z’n plek blijven zitten. Maar wist je dat haarschuifjes ook heel goed als een hip haaraccessoire door kunnen? Kijk maar is naar deze mooie voorbeelden. Een simpel kapsel krijgt ineens een hippe touch.

Tip: blijven de schuifjes niet goed in jouw haar zitten? Spray dan vooraf wat IVY Salt op de plek waar je het schuifje wilt hebben. Jouw haar wordt hierdoor stugger zodat het schuifje niet meer uitzakt.

4. Super snelle krullen

Heb je iets meer tijd in de ochtend? Probeer dan is krullen te maken zoals op onderstaand filmpje. Het kost je weinig tijd, met een prachtig kapsel als resultaat.Afspraak maken