Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Net dat beetje meer met de AMI Card

Website paspoort

Bij AMI Kappers proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken. Hoe we dit doen? Door altijd net dat beetje meer te geven. Met de digitale AMI Card bijvoorbeeld. Een uniek spaarprogramma om jou extra te belonen!

Of je nu komt voor een complete metamorfose of alleen even bijpunten, met de AMI Card spaar je snel en makkelijk punten. Deze kun je in jouw salon én binnenkort in de online AMI Shop inwisselen voor fijne kortingen op behandelingen of producten. En dat niet alleen! Ben je in bezit van een AMI Card dan krijg standaard 20% korting op ALLE producten van IVY Hair Care én zijn als eerste op de hoogte van het laatste AMI nieuws, aanbiedingen, speciale acties en meer.

Heb jij al de AMI Card?

Meer weten over de AMI Card? Bekijk onderstaande veelgestelde vragen of neem direct contact op met AMI Kappers via info@amikappers.nl.

Hoe vraag ik de AMI Card aan?

Nog niet in het bezit van een digitale AMI Card? Deze kun je gewoon aanvragen in elke salon van AMI Kappers. Vraag jouw haarstylist en begin direct met sparen!

Waarvoor spaar ik met de AMI Card?

Allereerst kun je jouw gespaarde punten inwisselen voor kortingen op behandelingen of producten. Daarnaast geniet je als AMI Card houder van vele andere voordelen. Zo belonen wij onze trouwe klanten regelmatig met een leuke attentie én krijg je op je verjaardag een mailing met een aanbieding voor jou.

Hoe spaar ik punten?

Het sparen met de AMI Card gaat heel eenvoudig. Bij het afrekenen worden de punten automatisch bijgeschreven op jouw account. Bij elke besteding van € 1,25 ontvang je één punt. 100 punten staat gelijk aan € 2,00. Het gespaarde bedrag kun je weer inwisselen voor korting op een behandeling of product. Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten. Hierin staan regelmatig speciale aanbiedingen.

Hoeveel punten heb ik gespaard?

Als AMI Card houder kan je op verschillende manieren checken hoeveel punten je hebt gespaard. Allereerst kan je dit eenvoudig opvragen in elke AMI salon of log in met jouw AMI account. Heb je bij het registreren jouw e-mailadres doorgegeven? Dan ontvang je eens in de zoveel tijd een persoonlijke mailing, waarop het aantal punten te zien is.

Binnenkort is het ook mogelijk om jouw AMI Card saldo online te checken. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

Hoe kan ik mijn gespaarde punten inleveren?

Jouw gespaarde punten kun je wanneer je maar wilt inleveren in elke AMI salon, met een maximum van 500 punten per bezoek. Binnenkort is het ook mogelijk om jouw gespaarde punten in te wisselen in de online AMI Shop. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

AMI Card acties:

• Bij inlevering van 100 punten:
€ 2,00 cadeau op een behandeling naar keuze
• Bij inlevering van 250 punten:
€ 5,00 cadeau op een behandeling naar keuze
• Bij inlevering van 500 punten
€ 10,00 cadeau op een kleur behandeling


Wil je gebruik maken van één van onze AMI Card acties? Vraag in de salon om de mogelijkheden. Met de AMI Card kan je per bezoek maximaal 500 punten inleveren. De AMI Card acties kunnen niet in combinatie met andere acties worden gebruikt.

Digitale AMI Card

Bij AMI Kappers zijn wij overgestapt van een fysieke kaart naar een digitale AMI Card. Dit betekend dat wij in de salons jouw fysieke kaart niet meer zullen scannen, maar uiteraard spaar jij nog steeds punten bij ons.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een andere vraag of opmerking over de AMI Card? Neem dan contact op met jouw AMI-salon of mail naar info@amikappers.nl.