Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ons verhaal

Ons Verhaal Ami Kappers

In 1970 opent in Borculo een kapperszaak met de naam Haarmode Dinie. Eerlijk, correct advies, goed geknipt worden en helemaal tevreden de deur uitgaan, dat is waar het om gaat. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Het is het begin van AMI Kappers met vandaag de dag meer dan100 salons door Nederland.

We staan voor eerlijk en goed advies en gebruiken alleen de beste producten. Onze haarstylisten weten daarnaast alles over haar en kleuringen. Zomaar een kleurtje in je haar? Daar doen we niet aan. We kijken naar je huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en bepalen samen met jou de beste kleuring. Elk mens is uniek en je kapsel en kleur is dan ook heel persoonlijk. Lees hier waarom kleuradvies zo belangrijk is.

Onze haarstylisten worden het hele jaar door getraind en weten álles van haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste haartrends en leren de beste en nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dit betekent dat in welke AMI-stoel je ook plaatsneemt, je altijd kwaliteit kunt verwachten. Daarnaast geven we je altijd 100% garantie. Ben je om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden? Dan ben je altijd welkom om terug te komen. Onze haarstylisten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je weer snel lekker in je haar zit.

Kom binnen! Met meer dan 100 salons door heel Nederland is er altijd een AMI salon bij jou in de buurt.