Salon

Menu

Sluit

Zelf beach waves in je haar maken

Beach waves 3

Na een dagje strand zien je lokken er vaak fantastisch uit. Naast een mooie sunkissed glow op je huid geniet je nog even na van die waanzinnige krullen in je haren. De combinatie van zout water, zon en wind geven jouw lokken deze nonchalante krullen. Heb jij geen dagje strand op de planning staan, maar wil jij ook van die mooie nonchalante krullen in je haar? Met deze tips en tricks creëer je eenvoudig de mooiste beach waves waar je dan ook bent.

Hoe maak je beach waves?

  1. Zorg voor een basis met textuur. Gebruik bijvoorbeeld IVY Salt spray op de aanzet van je haar voor een mooie beachy look.

  2. Er zijn verschillende manieren om eenvoudig zelf deze look in je haar te creëren. Wanneer jouw lokken slag of krullen hebben, gebruik dan een diffuser om je haar te drogen. Is jouw haartype stijl van zichzelf? Gebruik dan een krultang voor volume zoals de zee en wind dat ook geven.

  3. Extra houdbaarheid? Spray eerst wat IVY Flexible spray in je lokken voor extra versteviging.

  4. Wanneer je de krultang gebruikt, zorg dan voor losse, nonchalante krullen. Niet te strak, want zo krijg je geen beach look! Laat de krullen vervolgens afkoelen en kam met je vingers voorzichtig de krullen los en voila; messy beach waves!

  5. Langdurig houdbaar resultaat? Gebruik een soepele haarlak, zoals IVY Spray om jouw beach waves mee te fixeren. Gebruik daarnaast een droogshampoo om een vetvrij en nonchalant resultaat te behouden.

Beach waves

Voordelen:

  • You’re in control: jij bepaalt de intensiteit en definitie van jouw beach waves

  • Duurzaam resultaat: Geniet de gehele dag van jouw gestylde waves door middel van de perfecte styling producten en tools.

  • Verschillende haartypes: Door beach waves te stylen met tools is het geschikt voor verschillende haartypes, van steil tot krullend haar.

Professionele haarverzorging: Door het gebruik van professionele haarverzorging blijven jouw lokken in topconditie en drogen ze niet uit

Beach waves 2

Tip van onze haarstylisten

Wanneer je optimaal wil genieten van de perfecte beach waves is het van belang om jouw geknipte haar look daarop aan te passen. Bijvoorbeeld de zomerse trend coupe van dit jaar: The Concave cut! Deze look is perfect geschikt voor beach waves. Door de lange, weelderige en volumineuze lagen creëer je textuur met de illusie van vollere en langere lengtes. The perfect summer look for 2024!

Concave cut 2

Heatless curls

Naast het gebruik van hitte tools is het ook mogelijk om deze look heatless te creëren. Wanneer je vlechten in je haar maakt en deze verstevigt met een zoutspray, zoals IVY Salt spray, dan creëer je een natuurlijk golvende textuur. Deze herkenbare textuur kun je vervolgens een beetje kneden met je vingers om voor meer volume te zorgen in de coupe. Zo ben jij ready to go met heatless beach waves.

Beach waves 4
Afspraak maken