Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY TREATS: het nieuwe wonderserum

Haartips 05 oktober 2015

Ivy Banner Roze

Een serum dat jouw haar tot weken na de behandeling verzorgt, tot wel drie keer sterker maakt en - last but not least - gebruikt kan worden om jouw haar niet na maar TIJDENS het kleuren, ontkleuren of permanenten te beschermen en te verzorgen. Graag stellen we het nieuwste product uit het IVY Hair Care lab aan je voor: IVY TREATS Serum.

High tech hair care

IVY TREATS Serum is het resultaat van een gloednieuwe techniek, die speciaal ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat het haar tijdens chemische behandelingen niet beschadigd raakt. Sterker nog, de intensieve verzorging zorgt er juist voor dat het haar gezonder oogt, meer glans heeft en in het geval van een kleurbehandeling ook nog eens een rijkere kleur krijgt.

Mooier en sterker haar in drie stappen

Het nieuwe IVY TREATS Serum vormt de basis van een exclusieve behandeling, die in alle salons van AMI Kappers wordt aangeboden. Hoe dit in zijn werk gaat?

Stap 1: Door een paar druppeltjes van het serum toe te voegen aan een product om het haar te kleuren, ontkleuren, zorgt onze haarstylist ervoor dat jouw haar al tijdens de behandeling intensief verzorgd wordt. IVY TREATS serum geeft het haar niet alleen een ongekende vitamineboost, maar verrijkt ook nog eens de haarkleur.

Stap 2: Voor extra verzorging is er de IVY TREATS behandeling. Deze intensief verzorgende kuur, dat exclusief in alle AMI salons wordt aangeboden, begint met een wasmassage met IVY Repair Shampoo. Een cocktail van IVY Repair Mask en IVY TREATS serum verzorgt het haar vervolgens tot diep in de kern en maakt het haar tot wel drie keer sterker. Een ware boost behandeling voor je haar!

Stap 3: Thuis kun je jouw haar blijven verzorgen met IVY Repair Shampoo, een intensief verzorgende shampoo, en IVY Repair Mask, een heerlijk masker dat droog en beschadigd haar een flinke oppepper geeft .IVY Hair Care trakteert! De lancering van IVY TREATS serum willen we met jullie vieren. Daarom hebben wij een aantal fantastische aanbiedingen voor jullie.

Winnen!

IVY Hair Care trakteert! Nieuwe producten betekenen ook nieuwe winacties. Daarom geeft IVY Hair Care de komende tijd heel veel, leuke prijzen weg. Kans maken op één van onze producten en behandelingen? Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon