Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

IVY Hair Care haarproducten voor echt mooi haar

Haartips 04 maart 2019

Ivy Hair Care Haarproducten Voor Echt Mooi Resultaat Banner
Mooi haar doet iets speciaals. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug, en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. Een goed haarproduct geeft je elke dag dat frisse mooi-gevoel, ook als je laatste knipbeurt al een tijdje geleden was. Zo'n goed haarproduct doet wat het belooft. Maar denk jij ook na over de haarproducten die je in je haar smeert? Veel soorten haarproducten bevatten namelijk stoffen die je haar beschadigen. IVY Hair Care is een product die doet wat het belooft. En die belofte doen we alleen als we zeker weten dat IVY het kan nakomen.

Iets is alleen mooi als het echt is.

IVY Hair Care is ruim vijf jaar geleden gestart in de Achterhoek door professionele haarstylisten met ongekende passie voor het kappersvak. Het doel? Haarproducten ontwikkelen die doen wat ze beloven.

Dus maakt IVY producten met de juiste intenties en de beste ingrediënten. Mooi haar is tenslotte meer dan alleen een mooie buitenkant; het komt ergens vandaan. In het geval bij IVY komt een belangrijk deel van Nederlandse bodem. Zo weet je precies wat er in het flesje wordt gestopt. En dat is pas #echtmooi.

Mooie en echte haarproducten

Welk product je ook gebruikt, het begint meestal met een vraag of een probleem. Zoek je bijvoorbeeld een product om de gele glans uit je haar te krijgen, dan wordt de IVY Silver shampoo je nieuwe beste vriend. De zilvershampoo bevat violetkleurige pigmenten, die de gele gloed in je haar weghalen. Door de paars kleurige shampoo worden je haren weer mooi, fris en koel van kleur.

Ivy Hair Care Blond

Wil je je krullen in bedwang houden? De IVY Curl cream is het perfecte product voor iedereen met natuurlijke krullen! De lijnzaadolie in de krullen crème beschermt het haar tegen schadelijke invloeden en warmte en zorgt ook voor een gezonde mooie glans. De crème gaat beschadigd en pluizende krullen en/of golven te lijf! Gebruik de Curl cream op handdoekdroog of droog haar en style je haar zoals je wilt. De crème heeft een anti-pluis effect en jij kan weer genieten van zachte en glanzende krullen. Lees onze 6 tips voor de mooiste krullen.

Ivy Hair Care Haarproducten Voor Echt Mooi Resultaat Rood Haar

Alle producten van IVY Hair Care zijn ontwikkeld met het oog op de gebruiker. Jij dus. Want jij weet wat je wilt. Jou hoeft niemand te vertellen wat je nodig hebt. Jij weet dat je gezond haar wilt dat gewoon goed zit. Omdat dat een extra boost geeft aan je zelfvertrouwen en jou nét dat beetje extra geeft. Omdat dat kleine beetje extra zorgt voor een bredere glimlach en een rechtere rug. En dat allemaal door mooi haar. Echt mooi haar.

De voordelen van eerlijke haarproducten

- Producten ontwikkeld door haarstylisten met jarenlange ervaring
- Bevat lijnzaadolie uit Goor
- 100 % parabenen vrij
- Producten 100% vegetarisch en 95% vegan
- Niet op dieren getest
- Recyclebare verpakking
- Statiegeld op de verpakking

Ivy Hair Care Haarproducten Voor Echt Mooi Resultaat Lijnzaad

Mix & Match IVY Hair Care

Heb jij een AMI Card? Dan krijg je van ons 15% extra korting in onze AMI salon!

De haarproducten van IVY heeft niet alleen een mooie verpakking, maar is ook nog eens recyclebaar. Koop je IVY product online of in één van onze salons met je AMI Card met extra voordeel, lever de lege fles in bij een AMI Salon bij jouw in de buurt en ontvang statiegeld. Dat is pas echt mooi!

Ivy Hair Care Haarproducten Voor Echt Mooi Resultaat Producten
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon