Salon

Menu

Sluit

Inspiratie en verzorging platinablond haar

Schermafbeelding 2024 03 05 151220

De nieuwste trend van dit moment: platinablond haar. Sterren als Emma Stone, Taylor Swift en Jennifer Lawrence zijn al met deze hippe haarkleur gespot. Wij geven ze groot gelijk, het staat heerlijk fris, zomers en vrolijk. Ook in onze salons is er veel vraag naar deze mooie blonde kleur. Veel dames die hun haren licht verven, geven aan bang te zijn voor een donkere uitgroei. Wij hebben goed nieuws, een uitgroei mag! Beter gezegd; een donkere uitgroei met lichte punten is dé trend van nu. Het geeft je een classy uitstraling en het geeft meer diepte in je kapsel.

Platinablond haar verzorgen

Blonds have more fun, maar alleen als zij hun haar goed verzorgen. Blonde lokken worden jammer genoeg sneller droog en hebben van nature minder glans. Wij raden daarom aan je platina blonde haren extra goed te verzorgen. Gebruik bijvoorbeeld haarproducten met een herstellende werking.

IVY Hair Care heeft mooie producten in haar assortiment om beschadigd en/of gekleurd haar te herstellen. De repair shampoo en de repair mask bevatten voedende ingrediënten als lijnzaad, tarwe en vitamine E, die binnen enkele minuten zorgen voor zacht, glanzend en gezond haar.

Silver shampoo tegen een gele gloed

Heeft jouw blonde haar een gele gloed? De perfecte oplossing om hier vanaf te komen is door je haar te wassen met een Silver Shampoo. De violetkleurige pigmenten in de shampoo neutraliseren de gele gloed en maken jouw haar weer prachtig blond.

Wil jij ook platinablond haar? Kom dan binnen in één van onze salons. Samen met een vakkundige haarstylist ga jij opzoek naar de blonde haarkleur die het beste bij jou past. jij bent altijd welkom, met of zonder afspraak!

Weten wat platinablond haar zegt over je persoonlijkheid? Lees dan onze blog over wat je haarkleur over jou zegt.

Afspraak maken