Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Het geheim van stralend en gezond haar

Haartips 14 oktober 2020

Header het geheim van stralend en gezond haar

Stralend en gezond haar

Het geheim van stralend en gezond haar? Regelmatig een bezoekje aan de kapper brengen. Ook al is het soms nog zo verleidelijk om zelf die schaar in je lokken te zetten of een setje haarverf bij de drogist te halen.. Doe het niet! Vaak duurt het maanden voordat jouw lokken hiervan weer helemaal van hersteld zijn. En jouw lokken verdienen toch het allerbeste…

Het kappersvak is vakmanschap

Er is een complete opleiding aan gewijd en dat is niet zomaar! Het kappersvak is vakmanschap. In de stoel bij onze salons wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreëerd die echt bij je past. Onze haarstylisten hebben jarenlange ervaring en weten echt alles van haar.

Blog het geheim van gezond en stralend haar

Plan regelmatig een bezoekje aan de kapper

Zeg eens eerlijk! Hoe vaak laat jij je haren knippen bij de kapper? Voorkom ongezond haar en gespleten haarpunten en breng elke 6 tot 8 weken een bezoekje aan de kapper. Heb je al gespleten haarpunten? Voorkom dan snel dat het verder gaat splijten. Haar dat eenmaal gespleten is kun je namelijk niet meer herstellen. Er zit niets anders op dan je puntjes bij te laten knippen. En wist je dat wij ook heerlijke haarverzorging behandelingen aanbieden in onze salons? Trakteer jouw lokken eens op een intensieve verzorgingboost.

Alleen het allerbeste

Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk haar- en productadvies. We gebruiken alleen de beste producten en geven je een eerlijk advies. Onze haarstylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste haartrends en weten daarnaast alles van haarkleuringen. Ze worden het gehele jaar door getraind met de nieuwste kleur- en kniptechnieken.

Blog het geheim van stralend en gezond haar

Waarom je haren verven aan de kapper moet overlaten

Zomaar een kleurtje in je haar? Daar doen we niet aan. We kijken naar je huidtint en persoonlijke kenmerken en bepalen samen met jou de beste kleuring.

Laat het verven van jouw lokken altijd aan onze haarstylisten over. Onze haarstylisten zijn experts op het gebied van haarkleuringen en weten als geen ander wat het beste is voor jouw lokken. Wij kijken naar je haarstructuur en mixen meerdere tinten om tot de perfecte kleur te komen. En wist je dat niet alle haarverf grijs haar dekt? Laat je daarom altijd adviseren door een expert.

Lees hier waarom kleuradvies zo belangrijk is.

Milde haarkleuringen die jouw lokken ook verzorgen

Bij AMI Kappers werken we alleen met milde haarkleuringen die jouw haar niet alleen voorzien van een prachtige, nieuwe kleur, maar jouw lokken ook verzorgen en een mooie glans geven. Zo geniet jij extra lang van prachtige gekleurde lokken. Dit in tegenstelling tot vele haarkleuringen voor thuisgebruik. En bij AMI ontvang je altijd 100% kleurgarantie!

Zo zit je altijd lekker in je haar.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon