Salon

Menu

Sluit

Haarinspiratie voor de feestdagen

Schermafbeelding 2024 03 05 143418

Onze salons zijn weer prachtig versierd en overal staan weer kerstbomen prachtig opgetogen: de feestdagen zijn in aantocht! Ook al vieren we het dit jaar met een klein gezelschap thuis, een glamorous coupe is altijd de finishing touch van een prachtige look.

Let's shine!

De feestdagen zijn perfect om een keer iets extra’s met je haar te doen. Laat je inspireren, maak een afspraak bij één van onze AMI salons en let’s shine!

Schermafbeelding 2024 03 05 143426

Voluminous hair

Heb je eigenlijk weinig tijd, maar wil je wel iets extra’s doen met je haar? Ga dan voor deze coupe met lekker veel volume! Want weet je wat het fijne is van deze look? Het is in een handomdraai gemaakt! Maar dat hoeft de rest natuurlijk niet te weten. Lees in deze blog hoe je thuis gemakkelijk zelf krullen kan maken. Dus pak die krultang, volg de instructies en steel de show!

Schermafbeelding 2024 03 05 143433

Let's twist!

Een vlecht kan voor elke gelegenheid en is perfect voor de feestdagen! Deze look is een echte eye catcher. Gebruik een beetje IVY Salt spray voor wat extra textuur voor je wilde krullen, afgemaakt met een supergaaf vlechtdetail aan de zijkant. All eyes on you!

Schermafbeelding 2024 03 05 143640

Laat je haar feestelijk opsteken

Elk jaar met de feestdagen is het opsteken van het haar weer enorm populair in onze salons en wij begrijpen wel waarom! Het geeft net dat kleine beetje extra en het maakt je look helemaal compleet. Laat je hier inspireren door de mooiste opsteekkapsels gecreëerd door onze haarstylisten.

Haaraccessoires

Trend alert! Haaraccessoires zijn helemaal hot! Een scrunchie, een clip of een haarspeld… Deze accessoires zijn perfect om jouw look helemaal compleet te maken. Voor welk haaraccessoire ga jij tijdens de feestdagen?

Schermafbeelding 2024 03 05 143654
Afspraak maken