Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij AMI Kappers

Header

Dit is hét moment om je aan te melden als leerling bij AMI Kappers. Alle nieuwe leerlingen die in september starten ontvangen een uitgebreid schoolpakket cadeau met alle tools die je nodig hebt!

Werken bij AMI Kappers betekent werken in een familiebedrijf met een goede sfeer, groeimogelijkheden en de leukste collega’s. 50 jaar geleden is AMI Kappers begonnen in Borculo als Haarmode Dinie. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan100 salons, verspreid door het hele land. De slogan van AMI Kappers is: ‘Lekker in je haar’. We leren onze klanten graag kennen en gaan op zoek naar het kapsel dat het beste bij ze past.

Franchise bij AMI Kappers

Bij het starten van je eigen salon komt natuurlijk heel wat kijken. Hoe fijn is het als je hierbij de steun krijgt van een franchisegever? AMI Kappers is altijd bezig met ontwikkeling. Daarom zijn wij continu op zoek naar startende én bestaande salons. Droom jij van je eigen salon? Dan helpt AMI Kappers jou graag om onder de vlag van AMI Kappers een eigen onderneming op te zetten of een salon over te nemen.

Sta je te popelen om ondernemend het kappersvak uit te oefenen? Herken jij je in ons aanbod en begint het ondernemersbloed bij jou sneller te stromen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ambitieuze mensen.

Meer informatie

Uitgelichte blogs

Lees hier onze blogs over werken bij AMI Kappers:

Solliciteer direct

Selecteer één PDF bestand