Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Sunny Colors Combideal! ACTIE VERLOPEN

Sunny Colors Deal Banner

Het creatieve team van AMI Kappers heeft speciaal voor de zomer van 2019 twee unieke kleurtechnieken ontwikkeld, waarmee jouw gekleurde haar er nóg stralender uitziet. De hele zomer lang de zon in je haar. Laat je inspireren door de nieuwste zomer haartrends, of breng de zon in je haar met onze zomer combideals! 

*Deze acties zijn verlopen

Combideal Ami Kappers 15

€15,- cadeau op de combideal Double Contrast ACTIE VERLOPEN

Het is tijd voor de zomer! Dus tijd voor een zomerse look. Jij krijgt €15,- cadeau als jij kiest voor deze combideal speciaal voor halflang of lang haar:

De behandeling is normaal gesproken €92,15. Nu betreft dit €77,15. Heb jij een AMI Card? Dan is de behandeling speciaal voor jou €74,50. Dit is exclusief toeslagen zoals een Colorance of Toner.

Wil jij weten wat wij doen bij de kleurtechniek Double Contrast, het resultaat en wat de voordelen zijn? Bekijk hier de video! Kom naar een AMI salon bij jou in de buurt en laat je adviseren welke kleuren het beste bij jou staan.

Combideal Ami Kappers 10

€10,- cadeau op de combideal Patchwork

Zijn jouw haren toe aan een frisse look? Jij krijgt nu €10,- cadeau als jij kiest voor deze combideal speciaal voor kort haar:

Normaal is de behandeling €82,15, nu is dit €72,15. Ben jij al in het bezit van een AMI Card? Dan is de behandeling €69,50! Dit is exclusief toeslagen als een Toner of Colorance.

Wil jij weten wat de voordelen zijn, wat wij doen bij de kleurtechniek Patchwork en het resultaat? Bekijk hier de video!

Hoe maak je gebruik van onze Sunny Colors combideal? ACTIE VERLOPEN

Het is heel simpel! Ga naar AMI salon bij jou in de buurt en vertel de haarstylist dat jij graag de Sunny Colors combideal wilt. Samen met de haarstylist overleg je welke comibdeal het beste bij jou past. Wil je alvast een afspraak online inplannen?Dat kan! Kies voor de Sunny Colors combideal.

Actievoorwaarden

Vraag in de AMI salon naar de voorwaarden en laat je adviseren welke combideal of kleurdeal het beste bij jou past.

*Exclusief basiskleuring (indien nodig) en toeslagen. Vraag je AMI kleurexpert voor een persoonlijk advies. Niet geldig in combinatie met andere acties. De actie is geldig vanaf 18 mei 2019 tot en met zondag 30 juni 2019. 

ACTIE VERLOPEN